Ευχαριστήριο Δημάρχου Ραφήνας για την προσφορά του Δήμου Άνδρου στους πυρόπληκτους

  • Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου, 2018 - 14:24

Με νωπές ακόμα τις μνήμες της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, που στοίχισε την ζωή δεκάδων συνανθρώπων μας, ο κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, Δήμαρχος Ραφήνας - περιοχή η οποία επλήγη ιδιαιτέρως- έστειλε επιστολή, ευχαριστώντας τον Δήμο Άνδρου και τους δημότες του για τη  συγκινητική συμπαράσταση και προσφορά τους.

Ο Δήμος Άνδρου, σε συνεργασία με φορείς, υπηρεσίες και πολίτες, συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης και τα προσέφερε στους πληγέντες από τις πυρκαγιές, γεγονός που όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του, ο κ. Μπουρνούς «αναδεικνύει το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής και δε θα ξεχαστεί, τόσο από τη διοίκηση, όσο και από τους πολίτες της Ραφήνας».

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Ραφήνας - Πικερμίου:
«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες τόσο τις δικές μου όσο και του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου για την πολύτιμη προσφορά σας μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία που έπληξε τον Δήμο μας.

Πράξεις όπως οι δικές σας αναδεικνύουν το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους. Σας βεβαιώνουμε ότι η γενναιόδωρη προσφορά σας δε θα ξεχαστεί, τόσο από τη διοίκηση όσο και από τους πολίτες της Ραφήνας.

Επιτρέψτε μου να αναφερθώ δημοσίως στην προσφορά σας σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο μέλλον»

Ετικέτες: