Ψήφισμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου για το θάνατο του Γιάννη Γλυνού

  • Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου, 2018 - 22:01

Στην Τήνο και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου, σήμερα 30.10.2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 και μόλις  αναγγέλθηκε η είδηση του θανάτου του πρώην Δημάρχου Άνδρου και επί σειρά ετών μέλους του Δ.Λ.Τ.Τ-Α. Γλυνού Ιωάννη, συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό  Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου για να λάβει απόφαση επί του παρακάτω μοναδικού θέματος; " έκδοση ψηφίσματος από το ΔΣ  του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου, μετά το άγγελμα του θανάτου του πρώην Δημάρχου Άνδρου και Μέλους του Δ.Λ.Τ.Τ.-Α. Ιωάννη Γλυνού".

Ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αφού εξήρε την προσωπικότητα, το έργο και  την προσφορά του εκλιπόντος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου και στην Τήνο γενικότερα, πρότεινε και έγιναν ομόφωνα δεκτά τα ακόλουθα:

    1.    Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Δ.Λ.Τ.Τ.-Α. στα γραφεία της υπηρεσίας καθώς και στους χώρους ευθύνης του, στο νησί της Άνδρου την ημέρα της κηδείας του σε εκδήλωση πένθους.

2.    Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκ μέρους του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου.

3.    Να παρακολουθήσει το Διοικητικό Συμβούλιο την Εξόδιο Ακολουθία.

4.    Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα κατά την ώρα της  Εξόδιου Ακολουθίας.

5.    Να δημοσιευτεί το παρόν στον τύπο και να αποσταλεί αντίγραφο στην οικογένεια του μεταστάντος και

6.    Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την πρώτη μετά το θάνατό του, τακτική συνεδρίαση.