Συμμετοχή του Δήμου Πάρου στην έκθεση WTM στο Λονδίνο

  • Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου, 2018 - 10:59

Με το βλέμμα στραμμένο στο 2019, με δυο σημαντικές διεθνείς διακρίσεις και με τα εντυπωσιακά , ακόμα και τον Οκτώβριο, στοιχεία της τουριστικής κίνησης, ο Δήμος Πάρου εγκαινίασε τις εκθεσιακές συμμετοχές του χειμώνα.

Η παρουσία στην Top Resa στο Παρίσι, στη World Travel Market στο Λονδίνο και στη Philoxenia στη Θεσσαλονίκη, έδωσαν την ευκαιρία στους εκπροσώπους του Δήμου να πραγματοποιήσουν σειρά επαφών με δημοσιογράφους, bloggers και παράγοντες της ταξιδιωτικής αγοράς από παραδοσιακές αλλά και ανερχόμενες αγορές.

Ειδικά στην έκθεση του Λονδίνου, ο Δήμος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής κ. Μικέ Λεοντή και τη Σύμβουλο του Δημάρχου κυρία Ελένη Τριπολιτσιώτη. Πραγματοποιήθηκαν πάνω από είκοσι προγραμματισμένες συναντήσεις για την προβολή και προώθηση του νησιού ενώ έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού στις οποίες δόθηκε από το Δήμο ιδιαίτερη έμφαση στο πλαίσιο της στρατηγικής για την περαιτέρω επέκταση της τουριστικής περιόδου με ταυτόχρονη διατήρηση του παραδοσιακού χαρακτήρα του νησιού και την περιβαλλοντική του προστασία

Ετικέτες: