Εκπροσώπηση της Τήνου στην ERGO MARATHON EXPO 2018

  • Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου, 2018 - 12:09

Το TINOS RUNNING EXPERIENCE και ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου συμμετείχαν στην έκθεση  ERGO MARATHON EXPO 2018 στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου 2018 στο κλειστό στάδιο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου, φιλοξενούμενοι στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

          Στην έκθεση από το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου ήταν ο πρόεδρος Ανδρέας Τσιμέκης, η γενική γραμματέας Λουκία Κολλάρου και η ταμίας Πετρίνα Κολλάρου.         

          Έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση του μεταλλίου των αγώνων και της ιστορίας του στους επισήμους και στους επισκέπτες του περιπτέρου. Το μετάλλιο, το οποίο προβαλλόταν σε ειδική προθήκη, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και φέτος σε αθλητές και μη. Ομολογουμένως το μετάλλιο έχει προσδώσει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στο TINOS RUNNING EXPERIENCE.

          Η προσέλευση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης υπήρχαν 150 εκθέτες και την έκθεση επισκέφθηκαν περίπου 60.000 αθλητές όλων των αθλημάτων από τους οποίους περίπου 30.000 δρομείς που συμμετέχουν στον Μαραθώνιο και
πάνω από 5.000 αθλητές από χώρες του εξωτερικού. Αθλητές από 150 χώρες έτρεξαν στο φετινό Κλασσικό Μαραθώνιο.

Για το TINOS RUNNING EXPERIENCE μοιράστηκαν 9.000 δεκαεξασέλιδα έντυπα προβολής στα ελληνικά και στα αγγλικά.

           

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα :

  1. την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ για την πρόσκληση και την φιλοξενία των αγώνων μας στο περίπτερό της
  2. για άλλη μία φορά τον ΔΗΜΟ ΤΗΝΟΥ για την άδεια που μας έδωσε να δημιουργήσουμε πιστό αντίγραφο του μεταλλίου των αγώνων ‘’ΤΗΝΙΑ 1895’’ και να το προσφέρουμε στους αθλητές του TINOS RUNNING EXPERIENCE.
  3. τη ναυτιλιακή εταιρεία GOLDEN STAR FERRIES για την δωρεάν μετακίνηση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας  και τον κεντρικό πράκτορα της GOLDEN STAR FERRIES

κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΛΛΙΑΡΗ για την συνεχή στήριξη

  1. τη μεταφορική εταιρεία ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΜΕ ΕΠΕ του κ. Γιώργου και της κ. Μαριέττας Κρητικού που μετέφεραν δωρεάν τα έντυπα στον εκθεσιακό χώρο

Τους ευχαριστούμε πολύ όλους για την συνεχή αρωγή στις προσπάθειες του Συλλόγου για την ανάπτυξη και την προβολή του νησιού.

Ετικέτες: