Φυσική "γκαλερί τέχνης" η Μήλος

  • Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, 2018 - 13:16

«Η Μήλος μπορεί να είναι το πιο μοναδικό νησί στην Ελλάδα. Σμιλευμένη από τις ηφαιστειακές δυνάμεις στη θάλασσα πάνω από 2 εκ χρόνια έχει δημιουργήσει μια φυσική γκαλερί τέχνης με βραχώδεις σχηματισμούς που προκαλούν δέος και πάνω από 70 παραλίες με διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Η Μήλος είναι γνωστή για το άγαλμα της Αφροδίτης. Οι ηφαιστειακές εκρήξεις έχουν σμιλέψει εκπληκτικούς σχηματισμούς πετρωμάτων όπως το Σαρακίνικο και το Κλέφτικο. Χρώματα που αιχμαλωτίζουν το μάτι αφθονούν στο νησί που είναι πλούσιο σε μέταλλα και έχει τη δική του τοπική κουζίνα».

Με αυτά τα κολακευτικά σχόλια, παρουσιάζεται η Μήλος στο βραβευμένο app σε iOS και Android https://steller.co/s/8gCRUdwdLe2?page=1 όπου οι χρήστες μοιράζονται τις ιστορίες τους.

Συντάκτης του αφιερώματος που έχει 10.500 ακόλουθους στο Pinterest, 34.000 στο Twitter, 19.000 στο Facebook και 116.000 στο Instagram είναι ο Nick Kontis, ένας από τους κορυφαίους bloggers που εξειδικεύεται στην προβολή προορισμών .

Ο διάσημος δημοσιογράφος, που φιλοξενήθηκε το καλοκαίρι στο νησί με πρωτοβουλία του Δήμου, συνεργάζεται με τα πλέον κορυφαία ταξιδιωτικά ΜΜΕ, blogs, οδηγούς όπως Huffington Post, Arthur Frommer’s Guides, Lonely Planet και Travel Weekly. Είναι συντάκτης στο website http://worldtravellist.com/ καθώς και σε πολλά άλλα ποιοτικά Μέσα Ενημέρωσης.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης τόνισε τη σημασία της χρήσης όλων των διαθέσιμων μέσων της σύγχρονης τεχνολογίας που, όπως είπε, διασφαλίζουν το μεγαλύτερο δυνατό εύρος δημοσιότητας για το νησί «πράγμα που οφείλει να λαμβάνει υπόψη της κάθε σοβαρή προσπάθεια στρατηγικής προβολής».

Ετικέτες: