Στα βραβεία «Vaporia Awards 2018» ο Δήμαρχος Άνδρου

  • Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου, 2018 - 06:13

Στην εκδήλωση «VAPORIA AWARDS 2018», όπου βραβεύτηκαν σπουδαίες προσωπικότητες της Ελληνικής Ναυτιλίας, παρευρέθη, έπειτα από τιμητική πρόσκληση, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και διοργανώθηκε από την εκδοτική εταιρεία «Vaporia Marine», η οποία παρουσίασε τον Γ΄ τόμο του λευκώματος «Πρόσωπα της Ναυτιλίας».

Στο πλαίσιο των βραβεύσεων 27 προσωπικοτήτων της Ελληνικής Ναυτιλίας, ο κ. Σουσούδης βράβευσε τον κ. Ηλία Χατζηεφραιμίδη, Γενικό Διευθυντή της HAJIEFREMIDIS S.A. και πρόεδρο του Δ.Σ. της WIMA (Worldwide Industrial & Marine Association) «Διεθνούς Ναυτικής & Βιομηχανικής Ένωσης». Ο Δήμαρχος Άνδρου εξέφρασε τη χαρά του να παρευρίσκεται στην εκδήλωση προς τιμήν σπουδαίων ανθρώπων της Ελληνικής Ναυτιλίας και συνεχάρη τη «Vaporia Marine», που μέσω του θεσμού «VAPORIA AWARDS», βραβεύει κάθε χρόνο σημαντικές προσωπικότητες που εργάζονται σε διαφορετικούς τομείς της Ελληνικής Ναυτιλίας.

«Εκπροσωπώντας ένα νησί με πλούσια ιστορία και παράδοση, που έχει γεννήσει εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της ναυτιλίας, αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για την πολύπλευρη προσφορά των συμπατριωτών μου. Στο σύνολό της, η ελληνική ναυτιλία έχει ταυτισθεί με την ιστορία μας και για πολλές δεκαετίες αποτέλεσε βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, μάς γεμίζει περηφάνια και αισιοδοξία το γεγονός ότι ο σύγχρονος ελληνικός στόλος παρέχει μια αναντικατάστατη υπηρεσία στη χώρα μας, στην Ευρώπη και στον κόσμο και αυτό αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα», τόνισε ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστος Λαμπρίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Βασίλης Κορκίδης, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργος Πατέρας και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης. Να σημειωθεί ότι μετά την εκδοτική επιτυχία των τριών λευκωμάτων «Πρόσωπα της Ναυτιλίας», αποφασίστηκε να καθιερωθεί ο θεσμός «VAPORIA AWARDS», βραβεύοντας κάθε χρόνο προσωπικότητες που εργάζονται σε διαφορετικούς τομείς της μεγάλης Ελληνικής Ναυτιλίας.