Η Μούσα του Αιγαίου... στην Athens International Tourism Expo

  • Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:07

Με στόχο την προσέλκυση ακόμα και του ελληνικού αλλά και του ξένου κοινού, η Τήνος, συνεχίζει τις εκθεσιακές της παρουσίες παρουσιάζοντας το πολυποίκιλο τουριστικό της προϊόν που, ως «Μούσα του Αιγαίου» , κερδίζει συνεχώς νέους επισκέπτες που αναζητούν την αυθεντικότητα σε ελληνικούς προορισμούς.

Πλέον πρόσφατη, η συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO που πραγματοποιείται από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 9/12 στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας, στην οποία το νησί εκπροσωπούν η κυρία Σοφία Ρεμούνδου, ο κ. Γιάννης Καστανιάς και η κυρία Βαλεντίνα Γαβριελάτου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, έχουν προγραμματιστεί και συναντήσεις με ταξιδιωτικούς παράγοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που, σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κυρία Αναστασία Δεληγιάννη « θα μας δώσουν την ευκαιρία διεύρυνσης των επαφών και των μελλοντικών συμφωνιών με τους επαγγελματίες του νησιού που, όπως και εφέτος, χάρη στον επαγγελματισμό τους, συνέβαλαν στην ανάδειξή μας ως ποιοτικού προορισμού».