Η Άνδρος στην 5η Αthens International Tourism Expo 2018

  • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:41

Επιτυχημένο το «ταξίδι» της Άνδρου στην Αθήνα, όπου πραγματοποιήθηκε η 5η International Tourism Expo 2018, από την Παρασκευή, 7 έως και την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, στο Metropolitan Expo. Ο Δήμος Άνδρου φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μαζί με άλλα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη στο πλαίσιο της προβολής του νησιού ως τουριστικού προορισμού.

Με τοπικά ποτά και γλυκίσματα, ως μία πρώτη «γεύση» του νησιού, υποδέχονταν τους επισκέπτες οι εκπρόσωποι της αποστολής του Δήμου Άνδρου, με επικεφαλής την κα Ελένη Πολίτου, Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού. Μαζί με επαγγελματίες του τουρισμού της Άνδρου, η κα Πολίτου πραγματοποίησε πλήθος ραντεβού με Tour Operators από Αμερική, Ντουμπάι, Γαλλία, Γερμανία, Σκανδιναβικές χώρες, Αγγλία, Ελβετία, Ρωσία, χώρες των Βαλκανίων, κ.λπ. Οι συναντήσεις αυτές έγιναν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Έκθεσης, όπου φιλοξενήθηκε μέρος της πρωτότυπης έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο #My_Andros μαζί με την έκθεση My_greece, διακοσμώντας ευχάριστα τον χώρο των συναντήσεων, γεγονός που ενθουσίασε και τους διοργανωτές.

Οι συναντήσεις με τους Tour Operators ήταν άκρως εποικοδομητικές και στοχευμένες, ώστε να προβληθεί το τουριστικό μεγαλείο της Άνδρου, αναδεικνύοντας τον φυσικό πλούτο, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, την παράδοση και τις δραστηριότητες που προσφέρει η Άνδρος και την καθιστούν ιδανικό προορισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτογραφική έκθεση, που διοργανώθηκε από την ομάδα των «Greek Instagramers Events», με θέμα την Άνδρο, τα τοπία και τους ανθρώπους της, έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις, αυτήν τη φορά των Tour Operators που φιλοξενήθηκαν στην Αthens International Tourism Expo 2018.

Ετικέτες: