Έγκριση προϋπολογισμού 2019 του Δήμου Άνδρου

  • Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου, 2019 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 7 Ιαν. 2019 - 7:40

Ο Δήμος Άνδρου κατάφερε εφέτος να έχει, για πρώτη φορά, πριν τη λήξη του χρόνου την έγκριση του προϋπολογισμού του για την επερχόμενη χρονιά. Συγκεκριμένα, στις 31 Δεκεμβρίου 2018 αναρτήθηκε και επίσημα η έγκρισή του από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ενώ να σημειωθεί ότι η πρώτη επίσημη έγκριση είχε δοθεί στις 26 Οκτωβρίου 2018, από την εποπτεύουσα αρχή του Υπουργείου Εσωτερικών, το «Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας», καταγράφοντας μια «πρωτιά» πανελληνίως.

 

Έτσι, ο Δήμος Άνδρου πέτυχε να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις οικονομικές υποχρεώσεις κάθε μήνα, από τον πρώτο μήνα, χάρη στον έγκαιρο προγραμματισμό, τη μεθοδική δουλειά, τη συνέπεια και την αποφασιστικότητα. "Καταφέραμε και εξοφλήσαμε, ελαχιστοποιώντας σε μεγάλο ποσοστό τα δάνεια, πληρώσαμε μεγάλα ποσά χρεών σε οφειλές του παρελθόντος από δικαστικές αποφάσεις και όσες οφειλές προς τρίτους έχουν απομείνει, σταδιακά θα εξοφληθούν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, προσθέτοντας:

 

"Αισθανόμαστε υπερήφανοι που ένας Δήμος σαν την Άνδρο, χωρίς σημαντικά έσοδα, κατάφερε να υλοποιήσει πολλά μικρά καιμεγάλα έργα, με ορθολογική διαχείριση και με στόχο πάντα το κοινό όφελος και το καλό του νησιού μας. Θέλω με την ευκαιρία αυτή, να απευθύνω τις θερμές ευχαριστίες μου στους υπαλλήλους και συνεργάτες μου στον Δήμο, που δούλεψαν σκληρά για τον προϋπολογισμό, με συναίσθηση του καθήκοντος, προκειμένου να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα".

Ετικέτες: