Η παράταξη «Πάρος, Τώρα στην Πράξη» με ανανεωμένο όνομα και καινούριο logo στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Eπι-μένουμε στην Πράξη

  • Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου, 2019 - 11:51

Με χαρά και περηφάνια ανακοινώνουμε ότι η παράταξη «Πάρος, Τώρα στην Πράξη» θα κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με ανανεωμένο όνομα και καινούργιο logo.

Οι συγκεκριμένες συμβολικές αλλαγές έχουν διττό στόχο. Πρώτον, να δείξουν τη συνέχεια του επιτυχημένου έργου της νυν δημοτικής αρχής, η οποία την τελευταία πενταετία με σηκωμένα τα μανίκια κατόρθωσε στην πράξη να αναβαθμίσει την Πάρο σε ένα νησί με σύγχρονες υποδομές κι εξωστρεφή χαρακτήρα. Δεύτερον, να προβάλλουν με εμφατικό τρόπο το ενωτικό πνεύμα του καινούργιου υπερκομματικού ψηφοδελτίου, το οποίο ουσιαστικά συγκεντρώνει όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις του νησιού.

Ειδικότερα, το όνομα θα μετατραπεί σε «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη». «Το ρήμα επι-μένουμε περιέχει και τη λέξη μένουμε. Επιμένουμε στην Πράξη γιατί έχουμε αποδείξει ότι προτιμούμε τα έργα κι όχι τα λόγια. Μένουμε στην Πάρο γιατί αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να τον καταστήσουμε ένα ιδανικό μέρος διαμονής για όλο το χρόνο», σημειώνει ο επικεφαλής του συνδυασμού και νυν δήμαρχος, κ. Μάρκος Κωβαίος.

Σχετικά με το logo, προστέθηκε γύρω από το νησί ένα ακόμη ανθρωπάκι κίτρινου χρώματος και τοποθετήθηκε ένα γαλάζιο βέλος μετά το «Πάρος». Η προσθήκη του ατόμου δείχνει την πρόθεση για ακόμη μεγαλύτερη διεύρυνση, καθώς η επόμενη τετραετία είναι σταυροδρόμι για την ανάπτυξη του νησιού και χρειάζεται η ενεργοποίηση και η συνεργασία όλων των ικανών ανθρώπων του τόπου, ανεξαρτήτως κόμματος. Το γαλάζιο βέλος δείχνει την πορεία προς τα εμπρός και αποκαλύπτει το όραμα του υποψήφιου δημάρχου, κ. Μάρκου Κωβαίου, για την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού με πυρήνα το θαλάσσιο πλούτο του(γαλάζια οικονομία).

«Η ανάπτυξη του νησιού την επόμενη τετραετία θα πραγματοποιηθεί με σεβασμό στην κυκλαδίτικη παράδοση μας και στην πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά. Θα εργαστούμε όλοι μαζί ώστε η Πάρος αφενός να αποκτήσει τις αναγκαίες υποδομές για να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών, αφετέρου να υιοθετήσει πρακτικές αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης που θα την καταστήσουν έναν πρότυπο προορισμό όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά όλης της Ευρώπης», επισημαίνει ο κ. Μάρκος Κωβαίος.