Διαγωνισμός για προμήθεια εξοπλισμού αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δ. Άνδρου

  • Τρίτη, 15 Ιανουαρίου, 2019 - 10:12

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», και της αξιοποίησης των πόρων του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, όπου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καταγράφει μια από τις καλύτερες επιδόσεις μεταξύ των Περιφερειών της χώρας, δημοπρατείται ένα ακόμη έργο αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης των νησιών της.

Πρόκειται για το έργο «Προμήθεια εξοπλισμού αντιπλημμυρικής προστασίας Δήμου Άνδρου», συνολικού προϋπολογισμού και επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 156.540 €, του οποίου η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενέκρινε τα σχέδια των τευχών δημοπράτησης και την διαδικασία με την οποία θα προκηρυχθεί.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια ενός ελαστικοφόρου εκσκαφέα – φορτωτή και ενός μικρού ελαστικοφόρου φορτωτή, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της Πολιτικής προστασίας του Δήμου Άνδρου, στον τομέα κυρίως προληπτικών δράσεων αντιπλημμυρικής προστασίας.

Είναι ενταγμένο στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 - 2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

Ετικέτες: