ΝΟΔΕ Κυκλάδων

"Επικοινωνιακή πολιτική λάσπης και επιδομάτων"

  • Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:06

Η "Ωκεανίς" φαίνεται πως "χτύπησε" και κατέστρεψε τη γέφυρα που επιχείρησε να "στήσει" , πέφτοντας στο κενό , η προς αποχώρηση κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ , με άλλες πολιτικές δυνάμεις .

Η παραπληροφόρηση και η προσπάθεια δημιουργίας ενός θετικού επικοινωνιακού κλίματος, που προσπαθεί να περάσει στην κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιφέρει κανένα αποτέλεσμα.

Το μεγάλο Εθνικό λάθος της "Συμφωνίας των Πρεσπών", ο διχασμός της κοινωνίας, η συμπεριφορά Πολλάκη, το "μπάχαλο" που ζούμε το τελευταίο διάστημα στη λειτουργία του Κοινοβουλίου, οι μεταγραφές Βουλευτών και φυσικά η κατάργηση κάθε ίχνους ντροπής, ήθους και αξιοπρέπειας δεν ξεχνιούνται και κυρίως δεν αναπληρώνονται με καμιά επικοινωνιακή πολιτική "λάσπης " και επιδομάτων.

Οι τακτικισμοί ,σχετικά, με τις εκλογές δεν θα περάσουν.!!

Ο λαός θα μιλήσει είτε το θέλει , είτε δεν το θέλει ο κ. Τσίπρας.!! Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι μόνο δική του, πλέον, απόφαση.

Αν όμως , πραγματικά , οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρονται έστω και λίγο για την Ελλάδα μας , το μόνο που τους απομένει είναι να προκηρύξουν άμεσα εκλογές και να μας αποχαιρετήσουν "αξιοπρεπώς".

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πανέτοιμοι να ξαναφέρουν την Πατρίδα μας στο δρόμο της Ανάπτυξης και της Κανονικότητας.

Πέρασαν τρία χαμένα χρόνια!!! Φτάνει.!!!

Το ψέμα και η "μπαχαλοποίηση" της πολιτικής ζωής πρέπει να τελειώνει.!!

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στην πολιτική και στους πολιτικούς πρέπει να επανέλθει. Αυτό όμως πρέπει να το εγγυηθεί μια υπεύθυνη και σοβαρή Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση της "Αλήθειας" και όχι του ψεύδους.

Η Ν.Δ. το εγγυάται.!! Πάμε Μπροστά !!! ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.!!!

Ετικέτες: