Η Κέα στη διεθνή τουριστική έκθεση Salon Mondial du tourisme

  • Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2019 - 13:15

Η Κέα εκπροσωπήθηκε και φέτος στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Παρισιού που πραγματοποιήθηκε 14-17 Μαρτίου 2019, συμμετέχοντας με δικό της περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο που είχε οργανώσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Την εκπροσώπηση της Κέας ανέλαβε και αυτή τη χρονιά, η κ. Άννα Ασπιώτη, ειδική επιστήμων στο τουριστικό μάρκετινγκ. Από τα αποτελέσματα της επισκεψιμότητας του περιπτέρου μας εκτιμούμε ότι ήταν μία ιδιαίτερα επιτυχημένη προβολή του νησιού μας.

Καταφέραμε να είμαστε το μόνο μέρος στην Ελλάδα που ξαναμπήκε στο site της έκθεσης στην θεματική κατηγορία «Πολιτισμός και Κληρονομιά» αναδεικνύοντας τις πολιτιστικές δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν οι επισκέπτες στην Κέα.

Επίσης προβλήθηκαν πέντε βίντεο του νησιού στη μεγάλη οθόνη της Περιφέρειας και σε όλες τις μεγάλες οθόνες και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης.

Υπήρχε έντυπο υλικό στα γαλλικά, με πληροφορίες για το νησί.  Επιπλέον, brochure με πολύ όμορφες φωτογραφίες της Κέας βρισκόταν ανοιχτό στο περίπτερο μας και προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες.

Μεγάλη επιτυχία είχε για άλλη μια φορά η πρωτοβουλία των επαγγελματιών της Κέας να κατασκευαστούν πάνινες τσάντες, στις οποίες μπήκε το έντυπο υλικό και δόθηκαν σε όλους τους επισκέπτες. Είχαν τυπωμένο το λογότυπο της Κέας με τον χαρακτηρισμό ”ISLAND OF LIFE AND ART” και το site του νησιού destinationkea.com.

Τελειώνοντας, ευχαριστούμε πολύ την Άννα Ασπιώτη αλλά και τη συμπατριώτισσα μας, Χριστίνα Hazard Πανώτη, που για άλλη μια φορά βοήθησε με την συνδρομή μελών της θεατρικής ομάδας ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ.