Ο ιατρός Σαχ Χαμίντ υποψήφιος με τον συνδυασμό του Μανόλη Ορφανού

  • Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2019 - 10:36

Καλωσορίζουμε στον εκλογικό συνδυασμό «ΤΩΡΑ! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» τους υποψηφίους μας.

Μαζί θα αγωνιστούμε για να κάνουμε πράξεις τα κοινά μας οράματα για το μέλλον του νησιού μας.

Με τη δύναμη της συνεργασίας, και με τις ικανότητες των στελεχών μας θα πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας!

Καλώς όρισες Σαχ!

 

ΣΑΧ ΧΑΜΙΝΤ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΦΙΝΤΑ- ΙΑΤΡΟΣ

Ο Σαχ Χαμίντ Αλέξανδρος γεννήθηκε το 1965 στο Πακιστάν. Έχει ελληνική υπηκοότητα.

Το 1992 αποκτά το πτυχίο Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων και το 2001 αποκτά τον τίτλο ειδικότητας Γενικής Ιατρικής από τη Νομαρχία Καβάλας. Μένει μόνιμα στη Σαντορίνη από την 1 Ιουλίου του 2003 μέχρι σήμερα. Είναι πατέρας 4 τέκνων.

Από το 1992 είναι μέλος του Ιατρικού συλλόγου Καβάλας (Ι.Σ.Κ).

Από το 2003 μέλος και από το 2018 Πειθαρχικό Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, είναι Μέλος της Ένωσης Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ελλάδος (ΕΛ.Ε.ΓΕ.ΙΑ). Μέλος της Διαβητολογικής Εταιρίας Ελλάδος, μέλος της Διεθνής Ένωσης Των Γενικών Ιατρών (WONCA). Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Αθηροσκλήρωσης, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Μεγάλης Βρετανίας (UK) GMCRaffNo:6156224.

Είναι Διευθυντής Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείου Θήρας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής του, στις διάφορες Κλινικές του ΓΝΝ Καβάλας και του ΓΝΝ Νίκαιας καθώς και ως επιμελητής Β στο ΚΥ Ελευθερούπολης Καβάλας και ως επιμελητής Α στο ΚΥ Θήρας τα πιστοποιητικά των Καθηγητών-Διευθυντών αναφέρουν, ότι έχει επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο, εργατικότητα, ευγένεια, και άριστο ήθος τόσο προς τους συναδέλφους του αλλά και προς τους ασθενείς. Έχει πάρει μέρος σε δεκάδες Ιατρικά Συνέδρια τόσο εγχώρια όσο και Διεθνή, στο ενεργητικό του σημειώνει πληθώρα δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά και συγγράμματα.