Αγιασμός εκλογικού κέντρου της παράταξης «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη»

  • Δευτέρα, 1 Απριλίου, 2019 - 16:10

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου 2019, ο καθιερωμένος αγιασμός στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη».

Το παρών στον αγιασμό έδωσε σύσσωμο το σώμα των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της παράταξης. Αμέσως μετά την τέλεση του, ο Δήμαρχος Πάρου και επικεφαλής του συνδυασμού, Μάρκος Κωβαίος, στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις επιτυχίες της δημοτικής αρχής στους τομείς των υποδομών, της διαχείρισης των υδάτων, της δημόσιας εκπαίδευσης, του τουρισμού και του πολιτισμού καθώς και στα έργα που υλοποίησε ή δρομολόγησε η διοίκηση του δήμου.

Τόνισε ότι στόχος της δημοτικής παράταξης «Πάρος, Επιμένουμε στη Πράξη είναι να γίνει ο δήμος Πάρου ένα σύγχρονος, ευρωπαϊκό δήμος που θα στέκεται δίπλα στους δημότες και τα προβλήματά  τους. Ένας τόπος για τα νιάτα.

Κλείνοντας την ομιλία του κι απευθυνόμενος στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους συμπλήρωσε πως «η παρουσία σας εδώ σήμερα αποτελεί πηγή δύναμης και έμπνευσης για όλους μας. Τα προβλήματα του νησιού,  δεν έχουν κομματικό χρώμα. Η Πάρος χρειάζεται ευρύτερες συναινέσεις και συνέργεια, ανθρώπους έντιμους, ικανούς με όραμα, αποφασιστικότητα και με όρεξη για δουλειά». 

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Εμμανουήλ Φωκιανός, o οποίος και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον συνδυασμό και καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους.

Το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Πάρος, Επιμένουμε στη Πράξη» βρίσκεται στην παραλιακή οδό, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Παροικιάς, έναντι του Λιμεναρχείου Πάρου. Από τις επόμενες ημέρες, το εκλογικό κέντρο θα λειτουργεί καθημερινά  μέχρι το τέλος της προεκλογικής περιόδου και θα δέχεται όλους τους πολίτες της Πάρου για ενημέρωση  του προγραμματικού έργου και γνωριμία με τους υποψήφιους του Συνδυασμού.

Τις προσεχείς δύο εβδομάδες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των καινούργιων υποψηφίων του Συνδυασμού.