Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Η Σύρος που αξίζουμε” το βράδυ του Σαββάτου στον πεζόδρομο της Ερμούπολης

“Επιλέξαμε τον δρόμο των πράξεων”

Σε αισιόδοξο τόνο μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος κι επικεφαλής του συνδυασμού “Η Σύρος που αξίζουμε”, Γιώργος Μαραγκός για την παράταξή του με φόντο την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του, στον πεζόδρομο της Ερμούπολης.

Υποψήφιοι του, μέλη της παράταξής του και φίλοι του συνδυασμού παρευρέθηκαν στη λιτή γιορτή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με τον ίδιο να απευθύνει κάλεσμα συμπόρευσης στους Συριανούς, για μία Σύρο “της ευημερίας και της ανάπτυξης”.

Ο κ. Μαραγκός εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η νίκη της παράταξής του θα έρθει από την πρώτη Κυριακή, επαναλαμβάνοντας πως τόσο ο ίδιος, όσο και το ανθρώπινο δυναμικό που συνθέτει το συνδυασμό του “επιλέγουν τον δρόμο των πράξεων κι όχι της θεωρίας”.

Διευκρινίζεται πως το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Η Σύρος που αξίζουμε” βρίσκεται στην έναρξη της οδού Θυμ. Σπερχειού. Πριν από την ομιλία του ίδιου, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από ιερείς της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας.

O συνδυασμός μας έχει το καλύτερο έμψυχο δυναμικό”

“Η αποψινή σας παρουσία και η τελετή εγκαινίων για το εκλογικό μας κέντρο σηματοδοτεί ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας, προοπτικής κι αισιοδοξίας για το νησί μας. Η Σύρος αλλάζει και η Σύρος αλλάζει μέρα με την ημέρα. Βελτιώνεται και γίνεται καλύτερη κι αυτό επειδή όλοι μαζί, όλοι εμείς, όλοι εσείς, “η Σύρος που αξίζουμε” είμαστε συστρατευμένοι για έναν κοινό στόχο: Να δημιουργήσουμε ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης κι ευημερίας για το νησί μας” ανέφερε πρωτίστως ο Γιώργος Μαραγκός, λέγοντας πως, επιθυμία του συνδυασμού του είναι “να φτιάξουμε μία Σύρο όπως την ονειρευόμαστε εμείς και όπως θέλουμε να τη ζήσουν τα παιδιά μας”.

Όπως συμπλήρωσε, για να γίνει αυτό, “συνειδητά κατά την τρέχουσα δημοτική θητεία, αλλά και κατά την επόμενη δημοτική θητεία, επιλέξαμε και επιλέγουμε τον δύσκολο δρόμο των έργων, των πράξεων και των αποτελεσμάτων. Κι όχι τον εύκολο δρόμο των λόγων και της θεωρίας. Διότι βλέπετε όλο αυτό το διάστημα ότι το νησί μας έχει γίνει, σταδιακά, από άκρη σε άκρη, ένα απέραντο εργοτάξιο. Με πολύ σημαντικά έργα υποδομών σε όλα τα μήκη και πλάτη της Σύρου”.

O εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος υπογράμμισε πως η παράταξή του ως σημερινή Δημοτική Αρχή ανέπτυξε “πολύ σημαντικές δράσεις σε τουρισμό, πολιτισμό, αθλητισμό, κοινωνική μέριμνα” προκειμένου όπως πρόσθεσε, “να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων του νησιού μας, αλλά και να δημιουργήσουμε όπως προανέφερα ισχυρές προοπτικές τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης για τη Σύρο”.

Ιδιαίτερη αναφορά πραγματοποίησε στα μέλη του συνδυασμού του, λέγοντας πως, “Είμαι πολύ υπερήφανος, είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω μεγάλη τιμή, διότι στον συνδυασμό “Η Σύρος που αξίζουμε” συμμετέχουν άνθρωποι, συμπολίτες μας ικανοί, αξιόλογοι, με γνωστική επιστημονική και επαγγελματική επάρκεια πολύ σημαντική, μα πάνω απ΄ όλα με ένα κοινό στοιχείο, το οποίο είναι η αγάπη τους για τον τόπο μας”.

Ο κ. Μαραγκός έκλεισε την συγκεκριμένη αναφορά του, επαναλαμβάνοντας πως, οι υποψήφιοί του, “Είναι όλοι καλά παιδιά, αισιόδοξα παιδιά, δυναμικά παιδιά και όλοι είναι παιδιά που προτάσσουν το “εμείς” πάνω από το “εγώ”” γιατί όπως επανέλαβε, “Πάνω απ΄ όλους είναι η Σύρος”.

Στις 26 Μαΐου να γιορτάσουμε τη νίκη από την πρώτη Κυριακή”

Σχετικά με το χρονικό διάστημα που απομένει ως την ημερομηνία της εκλογικής αναμέτρησης, ο Γιώργος Μαραγκός μιλώντας για τη δραστηριότητα του συνδυασμού του, απηύθυνε πρόσκληση προς τους Συριανούς, να επισκέπτονται το εκλογικό κέντρο της “Σύρου που αξίζουμε”, ώστε να λαμβάνουν ενημέρωση για τις θέσεις της παράταξής του. “Αυτό εδώ το εκλογικό κέντρο αποτελεί τον “πυρήνα” των δραστηριοτήτων του συνδυασμού μας για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα ως τις εκλογές. Μπορείτε όλοι εσείς να βρίσκετε καταφύγιο, να έρχεστε στο εκλογικό κέντρο, να ενημερώνεστε ώστε να μπορέσουμε μέχρι τις εκλογές να παρουσιαστούμε και ενημερωμένοι” σχολίασε, κάνοντας αναφορά και στις αλλαγές που φέρνει ο “Κλεισθένης”.

Ο Γιώργος Μαραγκός έκλεισε την ομιλία του, εκφράζοντας τέλος την πεποίθησή του, ότι ο συνδυασμός του θα νικήσει από την πρώτη Κυριακή.

“Να πορευθούμε όλοι μαζί, εσείς, εμείς ώστε στις 26 Μαΐου να είμαστε όλοι εδώ να γιορτάσουμε τη νίκη από την πρώτη Κυριακή” δήλωσε τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος.