Υπογραφή σύμβασης ανάθεσης εκπόνησης μελέτης

για το 2ο Γυμνάσιο Παροικιάς
  • Παρασκευή, 5 Απριλίου, 2019 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 5 Απρ. 2019 - 7:31

Την Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019, υπεγράφη στο γραφείο του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου η σύμβαση ανάθεσης της μελέτης µε τίτλο: «Μελέτη 2ου Γυμνασίου Παροικίας Πάρου» συμβατικού ποσού 143.242,76 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), µε έκπτωση 66,19 % επί της προεκτιμώμενης αμοιβής της Υπηρεσίας.

Το έργο αυτό περιλαμβάνει: αρχιτεκτονική μελέτη, ειδική αρχιτεκτονική μελέτη, στατική μελέτη, ηλεκτρομηχανολογική μελέτη, μελέτη ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας, γεωτεχνική μελέτη, γεωλογική μελέτη, μελέτη ενεργειακής απόδοσης κτηρίων και περιβαλλοντική μελέτη.

Η συνολική προθεσμία για την περαίωση όλων των υπολοίπων σταδίων της μελέτης ορίζεται σε δεκαοχτώ και μισό (18 1/2) μήνες από την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού στην οποία περιλαμβάνονται και τα χρονικά διαστήματα που θα είναι απαραίτητα για τον έλεγχο και την έγκριση των διαφόρων σταδίων της μελέτης. Ο καθαρός χρόνος ολοκλήρωσης του μελετητικού αντικειμένου ορίζεται σε εννέα και μισό (9 και 1/2) µήνες από την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος δήλωσε: «Μετά από προσπάθεια ετών τίθεται επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης το σημαντικό έργο της κατασκευής του 2ου Γυμνασίου Παροικίας. Πρόκειται για ένα έργο πνοής για τη μαθητική κοινότητα, αφού η δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού κτηρίου, το οποίο θα στεγάσει το 2ο Γυμνάσιο Πάρου αποτελεί επιτακτική ανάγκη για το νησί και ιδιαίτερα για την ευρύτερη περιοχή της Παροικίας».

Ετικέτες: