Προβολή της Πάρου στη Γαλλόφωνη αγορά της Ελλάδας και του εξωτερικού

  • Τρίτη, 9 Απριλίου, 2019 - 14:20

Ένα αφιέρωμα-ύμνος στην Πάρο δημοσίευσε τη Δευτέρα ο ταξιδιωτικός διαδικτυακός τόπος “VIVRE ATHENES” που απευθύνεται στους Γαλλόφωνους της Ελλάδας του Καναδά και άλλων χωρών.

Παρουσιάζεται η ποικιλομορφία του τουριστικού προϊόντος του νησιού που ικανοποιεί όλα τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών του με την ακόλουθη εισαγωγή:

«Αυτό το νησί συνδυάζει αρμονικά τις ήσυχες γωνιές, τις αθλητικές δραστηριότητες, τη φύση και τη ζωντανή ζωή. Υπάρχει κάτι για όλους! Ο ήλιος, η θάλασσα, η χαλάρωση, τα θαλάσσια σπορ, τα ψώνια αλλά και η ιστορία, ο πολιτισμός, τα μουσεία, οι εκκλησίες, τα πανέμορφα τοπία, τα ήσυχα χωριά ... δεν αφήνουν κανένα να βαρεθεί στην Πάρο».

Το δημοσίευμα (https://vivreathenes.com/vacances-dans-les-cyclades-paros-et-ses-tresors.html) αποτελεί συνέχεια των επαφών που είχαν δρομολογηθεί ενόψει της συμμετοχής του Δήμου στην έκθεση στο Παρίσι και αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αν ληφθεί υπόψη ότι ο συγκεκριμένος ταξιδιωτικός ιστότοπος έχει πάνω από 340.000 επισκέπτες , εκ των οποίων 290.000 περίπου είναι Γαλλόφωνοι στους οποίους συγκαταλέγονται 51.700 περίπου που ζούν στην Ελλάδα.

Ετικέτες: