Συναντήσεις Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην Πάρο

  • Τρίτη, 9 Απριλίου, 2019 - 14:45

Με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης παραμονής του στην Πάρο, ως ενδιάμεσο σταθμό της μετάβασης του στη Σαντορίνη για διήμερη επίσκεψη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει το νησί και χρήζουν επίλυσης, η οποία θα προέλθει από την ήδη διαπιστωμένη αγαστή συνεργασία των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της σημερινής Περιφερειακής Αρχής.

Επίσης, σε ιδιαίτερη συνάντηση που είχε με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Μανώλη Μαλαματένιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Πάρου Διεθνούς Τουρνουά Beach Handball, με τη συμμετοχή των Εθνικών Ομάδων Γαλλίας και Γερμανίας, καθώς και της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Εθνικής Ελλάδος. Το Τουρνουά θα διεξαχθεί το 3ο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και υπεύθυνος Αθλητισμού του Νομού δήλωσε σχετικά: «Η πολύ καλή συνεργασία με τον δήμο Πάρου συνεχίζεται και στον τομέα του Αθλητισμού.
Επενδύουμε στον αθλητικό τουρισμό, στηρίζοντας τις μεγάλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις που στόχο έχουν την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και ταυτόχρονα την προβολή των νησιών μας πανευρωπαϊκά».