ΝΟΔΕ Κυκλάδων

"Η 26η Μαΐου δεν είναι μακριά"

  • Τρίτη, 16 Απριλίου, 2019 - 19:47

Το τελευταίο διάστημα ζούμε καταστάσεις "απείρου κάλους". Μια κυβέρνηση που προσπαθεί να μας δηλώσει την παρουσία της με συνεχείς παρεμβάσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα και φυσικά με τη γνωστή τακτική του¨στρίβειν δια του αρραβώνος" . Δυστυχώς όμως για αυτούς τούτη τη φορά οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά με ποιούς έχουν να κάνουν . Είναι "αργά για δάκρυα" ....βροντοφωνάζει ο προδομένος και αγανακτισμένος πολίτης!!!

Μάταια προσπαθεί ο κ. Τσίπρας , με συνεχείς συνεντεύξεις και ομιλίες, να ξεγελάσει για άλλη μια φορά τους Έλληνες.

Ο κ. Τσίπρας σε κάθε παρουσία του αποτελεί σκιά της σκιάς του. Η κάθε του εμφάνιση είναι θλιβερή. Δεν έχει ούτε καν το πολιτικό θάρρος να απαντήσει και να εξηγήσει στον ελληνικό λαό γιατί συνεχίζει να στηρίζει το Νίκο Παππά , αποφεύγοντας και παριστάνοντας πως δεν άκουσε για τα "εκαντοντάδες χιλ. ευρώ" που εισέπραττε ο συνεργάτης του Μανώλης Πετσίτης.!!

Αμετανόητος , επίσης , για την κάκιστη συμφωνία των Πρεσπών . Καμία συγνώμη για τα τόσα ψέματα εις βάρος των πολιτών.

Που είναι η δήθεν ανάκαμψη της μεσαίας τάξης και η "τάχα" προσέλκυση νέων επανδύσεων στη χώρα μας που διακηρύτει και τάζει ο κ. Τσίπρας;;; Αντιθέτως ...εξαφάνιση της μεσαίας τάξης και συνεχόμενη μείωση των επενδύσεων.!!! Αυτά ειναι τα επιτεύγματα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα.

Την απάντηση για όλα τα ψέματα που είπε , αλλά και για όσα συνεχίζει να λέει θα την πάρει ο κ. Τσίπρας γρήγορα.

Η 26η Μαίου δεν είναι μακριά.!!

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τις πράξεις του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του . Την απάντησή τους θα την δώσουν στις κάλπες.

Ο ελληνικός Λαός ελπίζει, προσδοκά και προσμένει πολιτική αλλαγή. Συντριπτική πολιτική αλλαγή σε όλες τις εκλογικές μάχες. !!

Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι για την Ελλάδα και για όλους τους Έλληνες η αρχή μιας Νέας Εποχής.

Ετικέτες: