Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων στις 4 και 5 Μαΐου στη Χώρα Άνδρου

  • Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2019 - 13:31

Στειρώσεις αδέσποτων ζώων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο4 και την Κυριακή, 5 Μαΐου, στη Χώρα Άνδρου. Το σωματείο Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Άνδρου, θα έρθει, για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο νησί μας, για τη στείρωση αδέσποτων και πρώην αδέσποτων σκυλιών (που υιοθετήθηκαν), καθώς και αδέσποτων γατιών.

Η Ε.Δ.Κ.Ε. είναι μία ομάδα 11 κτηνιάτρων, που θα πραγματοποιήσει δωρεάν στειρώσεις το Σάββατο, 4/5, από τις 8:30 το πρωί μέχρι το βράδυ και την Κυριακή, 5/5 από τις 8:30 το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Οι στειρώσεις θα γίνουν στο κτηνιατρείο της κας  Σμαράγδας Βελούδου, η οποία ευγενικά μας παραχώρησε τον χώρο και την ευχαριστούμε θερμά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα που θα στειρωθούν, τα ζώα πρέπει να είναι νηστικά. Η στείρωση είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος για να ελεγχθεί ο πληθυσμός των αδέσποτων ζώων και συγχρόνως να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και η υγεία τους. 

Για πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την κα. Αθηνά Τσατσομοίρου, στον αριθμό 6945 454 457.Steirwseis EDKE

Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί την ακτοπλοϊκή εταιρεία «Golden Star Ferries» για τη δωρεάν μετακίνηση των κτηνιάτρων και τη μεταφορά του εξοπλισμού τους, τo ξενοδοχείο «Anemomiloi Andros», τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Μαινάδες», «Camara Homes» και «Iro Suites» για τη φιλοξενία της ομάδας των κτηνιάτρων.

Ετικέτες: