"Ξεπέρασαν κάθε όριο, έβγαλαν και δικαστική απόφαση"

  • Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2019 - 01:27

Μετά το στείρο, παρωχημένο  και διχαστικό πολιτικό λόγο του Μ. Κωβαίου και των συνεργατών του, τα ρουσφέτια που τάζουν δεξιά και αριστερά, και τις δεσμεύσεις τους για έργα, που άλλοι φορείς έχουν την ευθύνη της υλοποίησής τους, τώρα παραπλανούν την κοινή γνώμη της Πάρου με χοντρά και επικίνδυνα ψέματα.

Μετέτρεψαν τη συζήτηση στο τριμελές Εφετείο Πειραιά (9-5-19), που αφορούσε αίτημα του Δ.Σ.  του ανενεργού ιδρύματος του «Δημοτικού και Εκκλησιαστικού Γηροκομείου», ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Το  αίτημα του Δ.Σ. αφορά τη διάλυση του Ιδρύματος και την επιστροφή της περιουσίας του στους αρχικούς κατόχους, το Δήμο και την τοπική μας Εκκλησία. (Φραγκομονάστηρο, και σπίτια στην Πεντέλη και το Πόρτο Ράφτη).

Το ψέμα είναι χοντρό, γιατί όπως είναι γνωστό οι αποφάσεις για τέτοια θέματα βγαίνουν έπειτα από μήνες και επικίνδυνο γιατί προκαταλαμβάνουν την απόφαση  της δικαιοσύνης, γεγονός που μπορεί να έχει εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Ανακοινώσεις αυτού του περιεχομένου θέτουν σε κίνδυνο ενδεχόμενη θετική για την Πάρο απόφαση του Εφετείου, προκειμένου να εξασφαλίσουν μερικές ψήφους, σε βάρος των συμφερόντων του νησιού μας.

Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι εργάστηκαν για να φτάσει μέχρι το Εφετείο το τεκμηριωμένο νομικά αίτημα της διάλυσης του Ιδρύματος, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τις επικίνδυνες προχειρότητες της δημοτικής αρχής.

Εμείς εδώ και πολλά χρόνια, κάθε φορά με αφορμή την ανανέωση της θητείας των μελών του ΔΣ αυτού του ιδρύματος ζητούσαμε την επιτάχυνση των διαδικασιών της διάλυσης και την προστασία της δημοτικής περιουσίας στην Αττική από τους επίδοξους καταπατητές. Για αυτό τι έκανε η απερχόμενη δημοτική αρχή;