Μετεκλογικό μήνυμα Παναγιώτη Κροντηρά

  • Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2019 - 14:10

Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα για το Δήμο Τήνου, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν το συνδυασμό μας. Ο Λαός της Τήνου ψήφισε και η ψήφος του είναι πάντα σεβαστή. 

Τα αίτια του αποτελέσματος της Κυριακής πρέπει να αναλυθούν κι αυτό είναι κάτι που θα απαιτήσει χρόνο και καθαρή σκέψη. 

Λυπάμαι που υποχρεώνομαι να αναφερθώ σε κάτι ακόμη: Θεωρώ ανήκουστο και μεγάλη ντροπή για όποιον τυχόν το υπαινίχθηκε, ότι έχουμε ως δημοτική παράταξη οποιαδήποτε σχέση με τα συμβάντα χθες το βράδυ, στο χώρο σταθμεύσεως των απορριμματοφόρων του Δήμου. Πρόκειται για κακόβουλη και αισχρή συκοφαντία και θα προστατεύσουμε την τιμή, την υπόληψή μας και τη διαδρομή μας. Ως δημοκράτες, έχουμε μάθει ότι η κάλπη επιφυλάσσει κάθε αποτέλεσμα κι αυτό γίνεται αποδεκτό, όσο οδυνηρό κι αν είναι. Πρόκειται για ενέργεια καταδικαστέα και αποκρουστική, την οποία δυστυχώς θα πληρώσει ο πολίτης της Τήνου από την τσέπη του. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους όσοι μας στήριξαν με αφοσίωση και ενθουσιασμό, σε συνθήκες σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης. Τους υποψηφίους μας σε όλο το νησί, τους εθελοντές και τους συνεργάτες μας.

Εύχομαι η Τήνος, την οποία όλοι υπηρετούμε, να βαδίσει μπροστά και η νέα διοίκηση του Δήμου να επιτύχει στους στόχους της. 

Παναγιώτης Κροντηράς