Δήλωση Γ. Καπάκη για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Άνδρου

  • Τρίτη, 28 Μαΐου, 2019 - 13:13

‘’Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ’’ έδωσε έναν δύσκολο αγώνα, με όπλα της, το πρόγραμμά της και  τη ποιότητα των υποψηφίων συμβούλων και των μελών της, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στους ανθρώπους που ήθελαν  καταθέτοντας  τις γνώσεις, τις δυνατότητές τους, την εμπειρία τους  και τη θέληση τους να αναλάβουν δράση για το νησί μας  με μοναδική τους υποστήριξη και μέλημά, τους ίδιους τους πολίτες της Άνδρου.

Καταφέραμε τους τελευταίους μήνες να συσπειρώσουμε ανθρώπους από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά με μια όμως κοινή βούληση: να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια δημιουργίας νέων δεδομένων για το νησί μας.

Βασικό συστατικό του αγώνα που δώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και ειδικά τους τελευταίους μήνες  ήταν η ανάσχεση της καθοδικής πορείας του τόπου και η αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και αντικειμενικών συνθηκών και ευκαιριών όπως διαμορφώνονται στο ευρύτερο περιβάλλον.

“Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”  κατάφερε να εκλέξει τέσσερις αντιπρόσωπους  στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου. Το  ποσοστό της τάξης του 17.01%  που μας απέδωσε ο ανδριώτικος λαός, μας οδηγεί στην υποχρέωση και μας δίνει τη δύναμη  και την ελπίδα να συνεχίσουμε τον αγώνα.

Αυτό το χρωστάμε στους ανθρώπους που μας πίστεψαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, τους οποίους θα ήθελα να τους ευχαριστήσω από καρδιάς εκ μέρους όλων των μελών του συνδυασμού μας.

Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια η οποία δεν είχε ημερομηνία λήξης την 26η Μαΐου, αλλά έρχεται από το 2014 που ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά, μεθοδικά και με ρεαλισμό σκέψης και έργου προς όφελος των πολιτών.

“Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ” θα συνεχίσει να αποτελεί την ανεξάρτητη φωνή για όλο το νησί μας,  με δράσεις και πρωτοβουλίες που θα επικυρώνουν το λόγο της δημιουργίας της, να εγγυάται την ανάπτυξη, τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη στο Δήμο Άνδρου.

Θα συνεχίσει να αντιτίθεται στις αφανείς πρακτικές διοίκησης και στη στασιμότητα, ευνοώντας όλες τις πρωτοβουλίες που προέρχονται από τους πολίτες για τους πολίτες.

Προχωράμε μαζί στην νέα αυτοδιοικητική πορεία από την 1η Σεπτεμβρίου με όρεξη και διάθεση προσφοράς, καταθέτοντας τις προτάσεις και τις θέσεις μας σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναδείξαμε προεκλογικά και επειδή όπως είναι γνωστό ο “Κλεισθένης” επιβάλει συνεννοήσεις, συναινέσεις και από κοινού αποφάσεις, είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτή τη βασική μας αρχή.

Κύριο μέλημα μας είναι η υλοποίηση των προτάσεων των τοπικών συμβουλίων ενταγμένων σε ένα συνολικό σχεδιασμό και προγραμματισμό για ένα καλύτερο  αύριο για το νησί μας. Οι δύο υποψήφιοι που επέλεξε ο Ανδριώτικος λαός να διεκδικήσουν το θώκο του δημάρχου Άνδρου την επόμενη Κυριακή είναι υποχρεωμένοι όποιος και να εκλεγεί ,να ακολουθήσουν αυτή τη πορεία, να βοηθήσουν το τόπο, γιατί η ανάδειξη τους και η επιτυχία τους περνάει μόνο μέσα από την λογική της διαφάνειας ,της συνεννόησης και της συναίνεσης και όχι στο διαμοιρασμό αξιωμάτων.

Δείχνοντας σεβασμό στη βούληση και την κρίση των δημοτών της Άνδρου και παραμένοντας πιστοί στις αρχές μας, δηλώνουμε  ότι η απόφαση  των πολιτών είναι σεβαστή και  αδιαπραγμάτευτη και κατά συνέπεια τους καλούμε να ψηφίσουν κατά συνείδηση στην επαναληπτική ψηφοφορία της ερχόμενης Κυριακής.

Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη  της καρδιάς μας, για αυτήν σας,  την επιδοκιμασία και θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε κάθε μέρα ακόμη μεγαλύτερη, μαζί με όλους σας πράξη μέσα από δημιουργικό έργο και μόνον έργο για τον τόπο μας.

Γιάννης Καπάκης

Ετικέτες: