Στο ΚΑΠΗ της Άνω Σύρου άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του ο Συριανός υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στις Κυκλάδες, Νικόλας Καΐλης

"Το Κομμουνιστικό Κόμμα να έχει πιο δυνατή φωνή στην επόμενη Βουλή"

Στο εκλογικό τμήμα του ΚΑΠΗ της Άνω Σύρου ψήφισε ο Συριανός υποψήφιος βουλευτής των Κυκλάδων με το ΚΚΕ, Νικόλας Καΐλης, λίγο μετά τις δέκα και μισή το πρωί, δεδομένης της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. 

Αμέσως μετά, ο κ. Καΐλης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: 

"Σήμερα το βράδυ θα γνωρίζουμε ουσιαστικά ποιος είναι πρώτο κόμμα, ποιος είναι δεύτερο, ποια θα είναι η διαφορά μεταξύ τους και αν θα μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση ή θα αναγκαστεί να συγκυβερνήσει με κάποιο άλλο από τα πρόθυμα κόμματα. Εμείς αυτό δεν το θεωρούμε σημαντικό. Αυτό που θεωρούμε κρίσιμο σε αυτές τις εκλογές είναι το τί δύναμη θα έχει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος. Και το λέμε αυτό, γιατί δυστυχώς όποιο κόμμα και να βγει κυβέρνηση, τα αντιλαϊκά μέτρα της επόμενης ημέρας είναι ήδη προαποφασισμένα. Δηλαδή έχουμε τόσους νόμους που περιμένουν να εφαρμοστούν, έχουμε τους μνημονιακούς νόμους, έχουμε την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα είναι εδώ. Δεν είναι τυχαίο ότι αύριο συνεδριάζει και το Eurogroup για την Ελλάδα. Θέλουν να δείξουν ουσιαστικά ποιος κάνει κουμάντο σε αυτόν τον τόπο. Και φυσικά, θα έχουν εδώ τους διάφορους επιχειρηματίες και τους μεγαλοεπενδυτές και τις απαιτήσεις τους για φθηνότερα εργατικά χέρια και φοροαπαλλαγές που ουσιαστικά θα τις πληρώσουμε εμείς. 

Άρα, απέναντι σε όλη αυτή την κατάσταση εμείς λέμε ότι χρειάζεται ένα κόμμα το οποίο δίνει αγώνες, αγωνίζεται για μία άλλη ανάπτυξη υπέρ του λαού. Θεωρούμε ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα πρέπει να είναι πιο δυνατό στην επόμενη Βουλή. Περιμένουμε σήμερα από τον λαό να γεμίσει τις κάλπες με κόκκινη ψήφο, την επιλογή που στέκεται απέναντι στους φασίστες.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα είναι επίσης εκείνη η φωνή που ενημερώνει τον λαό για τα γεωπολιτικά παιχνίδια που τον βάζουν σε επικίνδυνες καταστάσεις και επίσης είναι η ψήφος που θα γυρίσει πίσω στον λαό, να του δώσει περισσότερη ορμή και δυναμική στους αγώνες που θα έχουμε αύριο.". 

Ετικέτες: