ΝΟΔΕ Κυκλάδων

Απάντηση στο “προσκλητήριο” 63 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

  • Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020 - 22:53

Θα μπορούσε κανείς να αφήσει ασχολίαστο ένα “προσκλητήριο” που απλώς ανακοινώνει έναν “γάμο” που γίνεται για δεύτερη φορά , είτε γιατί απέτυχε την πρώτη φορά , είτε για λόγους εντυπώσεων.

Όμως , επειδή λέγονται λόγια για παραπληροφόρηση και απευθύνονται στους πολίτες των Κυκλάδων , οφείλουμε να απαντήσουμε και να πούμε και την αλήθεια στους συμπολίτες μας , που για ευνόητους λόγους κρύβουν για ακόμη μια φορά τα στελέχη του Σύριζα.

Η αλήθεια είναι:

Μιλούμε για τα ίδια πρόσωπα που στήριζαν και στήριξαν και στις 7 Ιουλίου τον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα είχαν συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και είχαν συμμετοχή στην ήττα!! Επομένως δεν μιλούμε για νέα στελέχη!!

Δεν τους καθυστέρησε κανένας κορονοϊός ...ήταν και είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ και επειδή οι πολίτες τους “έστειλαν” στο περιθώριο προσπαθούν να επανέλθουν με τον γνωστό επικοινωνιακό τρόπο.!

Αυτοαποκαλούνται “προοδευτικοί” και “πετυχημένοι” Τότε γιατί άραγε οι Κυκλαδίτες τους έκαναν στην “άκρη” ;;

Επίσης όπως το συνηθίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε και πάλι το “απύθμενο” θράσσος που τους διακατέχει.

Άκουσον – άκουσον... η πλειοψηφία του ελληνικού λαού , λένε , επέλεξε και αποφάσισε ότι θέλει την Προοδευτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ... Αυτό κατάλαβαν αυτοί από το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019!!

Ωστόσο η καλύτερη απάντηση , πιστεύουμε , δόθηκε και δίνεται καθημερινά από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός που έκανε υπερήφανους τους Έλληνες . Που έκανε τη χώρα μας παράδειγμα προς μίμηση για τον υπόλοιπο πλανήτη , για τη διαχείριση με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού , παρουσίασε και παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το σήμερα και το αύριο. Αποδεικνύει με έργα και όχι με λόγια και επικοινωνιακές ανακοινώσεις , ότι είναι δίπλα και αρωγός στα προβλήματα των πολιτών που δημιούργησε η παγκόσμια πανδημία.

Η “γέφυρα ασφάλειας” που δημιούργησε η κυβέρνηση για όλους τους πολίτες , με μέτρα οικονομικής ενίσχυσης και με μέτρα διασφάλισης , ταυτόχρονα , της Δημόσιας Υγείας , λειτούργησε και λειτουργεί υπέρ των πολιτών και για την ομαλή βήμα – βήμα επαναφορά της Ανάπτυξης.

Κλείνοντας θα πούμε στα 63 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τούτο: Αγαπητοί φίλοι του πρώην ΠΑΣΟΚ και του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ .. οι Κυκλαδίτες σας γνώρισαν και σας γνωρίζουν. Επίσης βίωσαν με το χειρότερο τρόπο αυτό που εσείς αποκαλείτε “προοδευτικό” ...επομένως χτυπήστε αλλού τα “νταούλια” του δήθεν προοδευτισμού ...εδώ σας έχουν μάθει!!

Τέλος , ας μας επιτρέψετε να επαναλάβουμε μια συμβουλή. Με την παραπληροφόρηση , τη διαστρέβλωση , τα ψεύδη , τις ανακοινώσεις για επικοινωνιακούς λόγους και τη δήθεν ¨προοδευτικότητα¨, δεν έχετε να κερδίσετε τίποτα. Άδικος κόπος.!!

Δυστυχώς για σας , ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση αποδεικνύει καθημερινά γιατί οι πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία τους εμπιστεύεται .

Η Ελλάδα , κύριοι του Σύριζα , γύρισε σελίδα. Η σελίδα του Σύριζα ¨διαβάστηκε¨. Οι πολίτες την έζησαν και την διέγραψαν.!!

Η Ελλάδα επέστρεψε Υπερήφανη!!

Προχωρά μπροστά με σχέδιο , όραμα και αυτοπεποίθηση για το σήμερα και για το αύριο.!!

Συνεχίζουμε.... Ναι , έχουμε χρέος ιστορικο να μην αφήσουμε τον τόπο να γυρίσει πίσω!!

 

Ετικέτες: