Η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων συναντήθηκε με τον Έπαρχο Νάξου

  • Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:48

Η Νομαρχιακή Eπιτροπή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων με την ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, παρουσία και της Τομεάρχη Οργανωτικού της ΟΝΝΕΔ της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, Κοραλία Γαβαλά, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποίησε συνάντηση με τον Έπαρχο Νάξου, Αμοργού & Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτη Ιωάννη στα πλαίσια συναντήσεων που έχουν ξεκινήσει.
Ο κ. Μαργαρίτης ενημέρωσε σχετικά με τις δράσεις και τα έργα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου από την επανεκλογή της Περιφερειακής Αρχή έως σήμερα. Η συνάντηση είχε ως επίκεντρο τις προσπάθειες όπου καταβάλει τόσο ο ίδιος από την θέση ευθύνης και επίβλεψης του όσο και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως θεσμός της Αυτοδιοίκησης για την στήριξη των νησιών μας ειδικά τους τελευταίους μήνες όπου βιώνουμε δυσκολίες που προκύπτουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η Περιφερειακή Αρχή το διάστημα αυτό έχει στηρίξει όσο γίνεται περισσότερο κάθε νησί ξεχωριστά.
Ο Έπαρχος έκανε αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας ενώ από πλευράς του καθημερινά γίνεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα της Περιφέρειάς μας.Επίσης ο κ. Μαργαρίτης αναφέρθηκε στις πολύ σημαντικές προσπάθειες με σκοπό την στήριξη και χρηματοδότηση έργων στα νησιά μας σε μια οικονομική συγκυρία δύσκολη για όλη την χώρα.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλαδων Πολυκρέτης Ευστάθιος ενημέρωσε τον κ.Μαργαρίτη σχετικά με τις δράσεις και πρωτοβουλίες της ΟΝΝΕΔ τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς και διαβεβαίωσε τον κ. Μαργαρίτη ότι θα συνεχίσει η νεολαία να είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται με στόχο το καλύτερο μέλλον των νησιών μας και των συμπολιτών μας.

 

Ετικέτες: