Ενημέρωση του Δήμου Σίφνου σχετικά με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο νησί

  • Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:33

Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου επιβεβαιώνεται η ύπαρξη θετικών κρουσμάτων στο νησί μας.

Με την ανακοίνωσή μας για πολλοστή φορά επαναλαμβάνουμε και τονίζουμε ότι είναι αναγκαία και επιτακτική υποχρέωση όλων μας να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας, να φοράμε μάσκα και να περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Δήμος Σίφνου, το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, ο Σύλλογος Επαγγελματιών, Εμπόρων & Επισιτισμού Σίφνου, που παρακολουθούν από την αρχή το ζήτημα με ιδιαίτερη προσοχή, με συντονισμένες ενέργειες και με τη διακριτικότητα που απαιτείται, απευθύνουν από κοινού έκκληση για αυξημένη προσοχή & ψυχραιμία!

Τις επόμενες ημέρες, σε χρόνο που θα γίνει γνωστός  με νεότερη ανακοίνωσή μας, Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test). (Η δράση ήταν προγραμματισμένη ανεξάρτητα από την επιβεβαίωση των κρουσμάτων).  

Η συμμόρφωση ΟΛΩΝ κρίνεται απολύτως απαραίτητη προκειμένου να μην υπάρξει συνέχεια!

Ετικέτες: