"Μπαράζ" θετικών δημοσιευμάτων για τη Μήλο

  • Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021 - 11:35

Με μπαράζ θετικών δημοσιευμάτων καλωσορίζουν, στην είσοδο της νέας χρονιάς,  τη Μήλο τόσο έγκυρα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης όσο και ταξιδιωτικοί οργανισμοί,  συμπληρώνοντας  το επιτυχημένο  αποτέλεσμα των διαδικτυακών συναντήσεων των εκπροσώπων του Δήμου που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο τετράμηνο του 2020.
Συγκεκριμένα, το εγκυρότερο βρετανικό ταξιδιωτικό περιοδικό , Conde Nast Traveller  στη διαδικτυακή του έκδοση δημοσιεύει τρία άρθρα: το ένα για τα value for Money Νησιά για το καλοκαίρι 2021 όπου χαρακτηρίζει τη Μήλο ως  "το νησί της απόλυτης ομορφιάς". Με ένα άλλο άρθρο  συνεχίζει, υμνώντας τη Μήλο και  κάνοντας ειδική αναφορά στις εβδομήντα παραλίες του νησιού, μέσα απο το δημοσίευμά του με τίτλο "the best Greek islands to visit in 2021" .  Τέλος, μαγεμένη απο την Μήλο, η ειδική συντάκτρια για θέματα γαστρονομίας του περιοδικού Tabitha Joyce ανεβάζει μια Video-PostCard απο το πρόσφατο ταξίδι της στο νησί.
Αλλά και οι Γερμανοί «ανακαλύπτουν» τη Μήλο:  Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της DW  «η λαχτάρα για χαλαρωτικές διακοπές ή ένα συναρπαστικό ταξίδι πιθανώς δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη όσο φέτος. Μόλις δοθεί ξανά η ελευθερία ταξιδιού, οι άνθρωποι θα ταξιδέψουν στον  κόσμο», λέει χαρακτηριστικά η Αννίκα Χουνκεμόλερ από την ιστοσελίδα ταξιδιωτικών προσφορών στη Γερμανία urlaubsguru.de.  Σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε μάλιστα πρόσφατα η ιστοσελίδα ανάμεσα στους χρήστες του Instagram, μετά τη Γερμανία για εσωτερικό τουρισμό η Ελλάδα είχε υψηλή ζήτηση για τη φετινή χρονιά τόσο για τα νησιά της όσο και για την ενδοχώρα, με συνδυασμό περιηγήσεων και παραλίας και με αγαπημένο για τους Γερμανούς προορισμό , ανάμεσα σε άλλους, τη Μήλο.
Τέλος, "για τις καλύτερες αναμνήσεις διακοπών" προτείνουν τη Μήλο  περιοδικά του Βελγίου και της Ολλανδίας στις ηλεκτρονικές του εκδόσεις .
 "Το νησί είναι μέρος των Κυκλάδων και προσφέρει στους επισκέπτες ασυνήθιστα θεαματικά τοπία σε διάφορα χρώματα: γλυπτά βράχια με αφρώδη λευκά, το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, το κίτρινο και φλογερό κόκκινο των βράχων. Θα βρείτε ιαματικές πηγές εκεί και θα διατηρήσετε τις καλύτερες αναμνήσεις διακοπών" γράφει το Campus. "Το μαγευτικό τοπίο της Μήλου σε συνδυασμό με  το γαλάζιο της θάλασσας είναι με μία λέξη: MAGICAL. " συμπληρώνει το Triptalk.