Συνεργασία πολλών φορέων για το καλαίσθητο αποτέλεσμα που θα απολαμβάνουν οι μικροί μαθητές της Κύθνου

Νέα όψη για το Δημοτικό Σχολείο Κύθνου

  • Τρίτη, 2 Νοεμβρίου, 2021 - 06:12

Με την συνεργασία ανθρώπων από όλους τους κλάδους, επιτεύχθηκε το ιδιαίτερα καλαίσθητο αποτέλεσμα, της νέας όψης του προαύλιου χώρου για το επταθέσιο Δημοτικό Σχολείο Κύθνου.

Με πρωτοβουλία του Διευθυντή του Σχολείου, η καλλιτέχνης κ. Ζαχαρούλα Καστρινού ταξίδεψε έως το νησί της Κύθνου, όπου επιμελήθηκε την αλλαγή των εξωτερικών χώρων, με χρώματα, σχέδια και παιχνίδια για τα παιδιά.

Μάλιστα ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε και ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κύθνου, κ. Κωνσταντίνος Φιλιππαίος, όπου αναφέρονται τα εξής:

«Ο Δήμος Κύθνου και η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς τη ζωγράφο κ. Καστρινού Ζαχαρούλα, που με προσωπική εργασία και αφιλοκερδώς, ταξίδεψε στο νησί μας για να ζωγραφίσει – διαμορφώσει το προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κύθνου.

Ευχαριστίες εκφράζονται επίσης και προς τον Διευθυντή του 7/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Κύθνου, κ. Δημήτριο Μπακάλη, για την πρωτοβουλία, στους εκπαιδευτικούς που συνέδραμαν για την ολοκλήρωση της ζωγραφικής, την ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways για τη δωρεάν μετακίνηση της ζωγράφου, τον Γιάννη Φιλιππαίο και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Φοίνικας» για τη δωρεάν διαμονή της ζωγράφου, καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που κάλυψε τα έξοδα για την υλοποίηση του έργου.

Ευχόμαστε τέτοιου είδους συνεργασίες φορέων να βρουν κι άλλους μιμητές για την πρόοδο των παιδιών μας».

Ετικέτες: