Ομαδικές εγγραφές στα αγωνίσματα του Paros Way

  • Πέμπτη, 5 Μαΐου, 2022 - 15:09

Στις 21 – 22 Μαΐου, στο μαγευτικό νησί της Πάρου, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά η Αθλητικό – Τουριστική διοργάνωση Paros Way.
Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πάρου και του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού). 
Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει το άνοιγμα των ομαδικών εγγραφών. Οι ομαδικές εγγραφές έρχονται με οφέλη για τους αθλητές ως προς το κόστος εγγραφής, καθώς υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις εντός των χρονικών ορίων που θέτει η διοργάνωση. Ακόμα, τα μέλη μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα όπου θα είναι διαθέσιμοι και οι μεμονωμένοι χρόνοι επίδοσης για κάθε αθλητή.
Κάθε αθλητικός σύλλογος, σύλλογος δρομέων, γυμναστήριο, εταιρεία, ιδιωτικός και δημόσιος οργανισμός, αλλά και απλή παρέα προσώπων μπορεί να φτιάξει τη δική του ομάδα ανά αγώνισμα και να απολαύσει τα ειδικά προνόμια της διοργάνωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή κάθε ομάδας, είναι η συγκέντρωση πέντε ή και περισσότερων αθλητών (δεν υπάρχει περιορισμός στο νούμερο) στο ίδιο αγώνισμα (οποιαδήποτε απόσταση του ίδιου αγωνίσματος) και να υποβάλλει την εγγραφή στη διοργάνωση, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ομαδικής συμμετοχής με τα στοιχεία του αρχηγού της, ο οποίος θα εκπροσωπεί όλους για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών
Οι ομαδικές εγγραφές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr  στο ειδικό πεδίο εγγραφές, μαζί με τις ατομικές εγγραφές.
Το Paros Way έρχεται στην Πάρο με πολλά αθλήματα και διαφορετικές αποστάσεις και έχει σκοπό να γίνει ο απόλυτος αθλητικός  - Τουριστικός προορισμός, σε ένα νησί που φημίζετε για τις φυσικές ομορφιές και τις υποδομές.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει τα παρακάτω αγωνίσματα και αποστάσεις:
Τρέξιμο
21 km, Relay 21 km (2×10,5 km), 5 km, kids
Κολύμπι
3 km, 1 km, kid
Aquathlon
Ατομικό, Relay
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr.
Και στην σελίδα fb της διοργάνωσης: https://www.facebook.com/parosway

 

Ετικέτες: