MTC Group

Η Μήλος σε αφιέρωμα καναδικού μέσου

  • Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, 2022 - 19:19

Στα «15 κρυμμένα πετράδια και μοναδικά μέρη για επίσκεψη στην Ελλάδα» αναφέρεται εκτενές αφιέρωμα του ηλεκτρονικού ταξιδιωτικού Μέσου sandinmysuitcase που, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη Μήλο και τη Σαντορίνη καθώς και άλλα ενδιαφέροντα τουριστικά spots όπως τα Μετέωρα. 
Οι συντάκτες του, η Janice και ο George Mucalov, κάποτε δικηγόροι, τώρα ταξιδιωτικοί συγγραφείς , αυτοπροσδιορίζονται ως παθιασμένοι ταξιδιώτες. Ο George γεννήθηκε στη Ρουμανία και μεγάλωσε στη Γερμανία. Η Janice γεννήθηκε στην Αγγλία και μεγάλωσε στην Αυστραλία. Γνωρίστηκαν στον Καναδά και ξεκίνησαν την καριέρα τους ως ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι συνεργαζόμενοι με κορυφαία έντυπα περιοδικά και εφημερίδες όπως USA Today, Globe and Mail, Toronto Star, South China Morning Post, Islands, Vancouver Sun, TravelAge West και AAA Carolinas GO. Σήμερα, ο ταξιδιωτικός τους ιστότοπος είναι μια κορυφαία πηγή ταξιδιωτικού περιεχομένου, την οποία βλέπουν περισσότεροι από 290.000 αναγνώστες το μήνα.
Στον πρόλογο του αφιερώματός τους , οι δύο ταξιδιωτικοί συγγραφείς, γράφουν : «Πέρα από τη Μύκονο. Πέρα από τα δοκιμασμένα στους ταξιδιωτικούς οδηγούς, υπάρχουν άπειρα μοναδικά μέρη για επίσκεψη στην Ελλάδα. Η χώρα έχει περισσότερα από 6.000 νησιά και νησάκια – πολλά ήσυχα και ρομαντικά ελληνικά νησιά με παραλίες που ονειρεύομαι να αποδράσω. Και με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, η Ελλάδα είναι επίσης πατρίδα μυθικών τοποθεσιών και μοναδικών πνευματικών τόπων που ηρεμούν την ψυχή. Έτσι, αν θέλετε να ανακαλύψετε τη μοναδική, εναλλακτική και μυστική πλευρά της Ελλάδας, διαβάστε παρακάτω!»

Ακολουθεί πλούσιo φωτογραφικό υλικό και ένα σύντομο Video αλλά και περιγραφές που, ειδικά για τη Μήλο αναφέρουν :  «αυτό το ηφαιστειακό νησί έχει φυσικές θερμές πηγές, αρχαία ορυχεία, εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς, χαριτωμένες λιμανικές πόλεις με ψαρόβαρκες που εκτινάσσονται στις ανοιχτές ακτές και – λόγω του τοπικού πληθυσμού του – πολλά καλά αυθεντικά εστιατόρια».

https://sandinmysuitcase.com/unique-places-to-visit-in-greece/

 

Ετικέτες: