Σύμβαση για την ανάπλαση κεντρικών πλατειών στην Τήνο

  • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:47

Ο Δήμος Τήνου υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση του έργου για την ανάπλαση των κεντρικών πλατειών Πέτρου Βιδάλη (έναντι Μανέλα) & Φειδίου.

Με τη συγκεκριμένη ανάπλαση που θα χρηματοδοτηθεί με 112.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο, θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του κύριου και περιβάλλοντος χώρου τον κεντρικών πλατειών, ώστε να είναι πιο φιλικός και προσιτός στη χρήση του από τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας.

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Τήνου, κ. Γιάννης Σιώτος, τόνισε ότι:

«Σταθερός μας στόχος αποτελεί η πραγματοποίηση στοχευμένων παρεμβάσεων, ώστε να αναβαθμιστούν οι δημόσιοι χώροι και να βελτιώσουμε στην πράξη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Με την υπογραφή της σημερινής σύμβασης διασφαλίζεται ότι, μετά τις απαραίτητες εργασίες, θα παραδώσουμε τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού πιο φιλικές, προσιτές και λειτουργικές τις συγκεκριμένες πλατείες.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε συστηματικά και μεθοδικά και να υλοποιούμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων ζουν και επισκέπτονται το νησί μας.»