Δήμαρχος Αμοργού: "Συγχαίρω τους νέους και τις νέες που πέρασαν στην Τριτοβάθμια"

  • Πέμπτη, 6 Ιουλίου, 2023 - 10:19

Μήνυμα Δημάρχου Αμοργού, Λευτέρη Καραΐσκου, για την ανακοίνωση των βαθμολογιών στις πανελλαδικές εξετάσεις. 

"Μέσα από την καρδιά μου συγχαίρω τους μαθητές και τις μαθήτριες της Αμοργού, που με τις επιδόσεις τους, πετυχαίνουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά τους γεμάτος γνώση, προσδοκίες και όνειρα.

Μεγάλη είναι η στήριξη και η εμπιστοσύνη μας  στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν πέτυχαν το στόχο τους, καθώς δεν πρέπει να απογοητεύονται. Να ξέρουν ότι ούτε τα όνειρα, ούτε οι ευκαιρίες σταματούν εδώ.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους καθηγητές και γονείς που στάθηκαν με αγάπη και υπομονή,  συνοδοιπόροι σε αυτή την πολύχρονη προσπάθεια.

Είμαστε υπερήφανοι που το ποσοστό επιτυχίας στην Αμοργό ήταν άλλη μια χρονιά υψηλό, με την Παναγιώτα Εμμανουήλ Πάσσαρη να αριστεύει συγκεντρώνοντας 18.800 μόρια.

Όλοι μας στο  Δήμο Αμοργού, πέρα από το αίσθημα υπερηφάνειας που νιώθουμε για τα παιδιά του νησιού μας, οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους.  Υπηρετώντας το συλλογικό συμφέρον να δημιουργούμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις ώστε να ζήσουν και να δημιουργήσουν σε ένα τόπο φιλικό προς τα όνειρα του. Μια πατρίδα με προοπτικές και ευκαιρίες.

 Εύχομαι σε όλες και όλους καλή πρόοδο, καλή επιστημονική κατάρτιση και σταδιοδρομία".