Ξεχωριστή η Μύκονος σύμφωνα με γνωστό διεθνή blogger

  • Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:06

Μία μοναδική ομορφιά της Μυκόνου αναδεικνύεται για άλλη μία φορά και στο σχετικό αφιέρωμα το «Νησί των Ανέμων» του Kαναδού-Αμερικανού blogger, Johnny Africa, στο ομώνυμο ιστολόγιό του.

Έχοντας ταξιδέψει σε 50 περίπου χώρες στον κόσμο και με προτίμηση στις καταδύσεις και το καλό φαγητό, επισκέφθηκε, όπως αναφέρει, τη Μύκονο για την οποία επισημαίνει:«Χωρίς αμφιβολία, τα όνειρα για χαριτωμένα ασβεστωμένα σπίτια, γρανιτένια δρομάκια, όμορφες παραλίες και γραφική θέα είναι όλα αυτά που προκαλούνται όταν σκέφτεστε την Ελλάδα. Η Μύκονος έχει όλα αυτά τα πράγματα και μερικά ακόμα».

Επιπλέον τονίζει ότι «Η Μύκονος, όπως όλα τα άλλα νησιά των Κυκλάδων, είναι μικρή και εύκολη στην εξερεύνηση σε σύντομο χρονικό διάστημα», σημειώνει. Το αφιέρωμα συμπληρώνεται με αναφορές για τη Χώρα και τις πολλές παραλίες του νησιού που, όπως αναφέρει, είναι ζωντανό μέχρι και την Ανατολή του ηλίου. «Η Μύκονος – επισημαίνει - είναι επίσης ένας παράδεισος των Instagrammers, έτσι προσελκύει το τυπικό πλήθος των influencers που αναζητούν τις τέλειες φωτογραφίες». Και προσθέτει ότι η Χώρα της Μυκόνου είναι πανέμορφη. «Είναι μια από τις πιο όμορφες παλιές πόλεις σε ολόκληρες τις Κυκλάδες και αξίζει μια επίσκεψη, ακόμα κι αν είναι μόνο για μια ή δύο μέρες».

Το ρεπορτάζ συμπληρώνεται με αναφορές στις κλιματολογικές συνθήκες που είναι ιδανικές στη διάρκεια του χρόνου, αφού, όπως επισημαίνεται, ακόμα και το χειμώνα η θερμοκρασία δεν πέφτει κάτω από τους 10 βαθμούς. Στο πλαίσιο αυτό συστήνει στους αναγνώστες του να επισκεφθούν το νησί από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο και από Απρίλιο έως Ιούνιο.

 

https://johnnyafrica.com/mykonos-travel-guide/?utm_content=cmp-true