Δράσεις ενημέρωσης για θέματα Πολιτικής Προστασίας

  • Πέμπτη, 29 Ιουνίου, 2017 - 13:23

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει ότι στις 29 και 30.6.2017 θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές δράσεις για το κοινό για θέματα Πολιτικής Προστασίας στο νησί της Ρόδου.

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης, της πρόληψης, της ενεργοποίησης και της ενημέρωσης των πολιτών για θέματα διαχείρισης φυσικών κινδύνων και εκτάκτων αναγκών, αντιμετώπιση καύσωνα και αποφυγή δασικών πυρκαγιών, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου της Π.Ν.Αι., ο Δήμος Ρόδου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου θα πραγματοποιήσουν δράσεις ενημέρωσης στην πόλη της Ρόδου την Παρασκευή 30.6.2017 το πρωί.

Συγκεκριμένα πρόκειται να διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό στην πόλη της Ρόδου στα εξής σημεία κατά τις ώρες 09:00 - 11:00 π.μ.:

➔     στη διασταύρωση Λεωφ. Ρόδου/Λίνδου - Εθν. Αντίστασης

➔     στη διασταύρωση Ηλιάδων - Λεωφόρος Ηρακλειδών (Παναγιά Φανερωμένη).

Αντίστοιχες ενημερωτικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα νησιά της Δωδεκανήσου στο προσεχές χρονικό διάστημα.

-      Σήμερα 29.6.2017 και αύριο 30.6.2017 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος και στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ν.Αι. θα επισκεφθούν δημόσιες υπηρεσίες όπου υπάρχει επισκεψιμότητα πολιτών για τη διανομή ενημερωτικού υλικού για θέματα Πολιτικής Προστασίας. Ήδη στα γραφεία της Π.Ν.Αι., του Δήμου Ρόδου και στα Κ.Ε.Π. της περιοχής διατίθεται έντυπο ενημερωτικό υλικό.