Ανακοίνωση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Ο Χ. Κόκκινος κοντά στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες

  • Τρίτη, 19 Ιουνίου, 2018 - 12:42

Η υπερφορολόγηση, η απουσία κινήτρων, η αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α., το all inclusive και lunch basket, δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της περιοχής μας, που αποτελούν και τη «ραχοκοκκαλιά» της Οικονομίας μας. 
Η έλευση επισκεπτών στην περιοχή μας δεν έχει φέρει αντίστοιχα και προσδοκώμενα έσοδα στον εμπορικό κόσμο της Ρόδου. 
Αυτό διαπίστωσε σε επαφές που είχε με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Ρόδου, όπου συναντήθηκε σε περιοδεία που πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Συγκεκριμένα περιόδευσε το μεσημέρι του Σαββάτου 16.6.2018 και τη Δευτέρα 18.6.2018 στην κεντρική εμπορική αγορά της πόλης της Ρόδου και της μεσαιωνικής πόλης και συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Με αφορμή την ημέρα «ΑΝΟΙΧΤΑ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ» και ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, επισκέφθηκε τη βιομηχανία ζυθοποιίας ΒΑΠ Κουγιός. 
Κρίνεται αναγκαίο να εφαρμοστούν άμεσα μέτρα που στηρίζουν την επιχειρηματικότητα και περιορίζουν την ανεργία. Οι πανηγυρισμοί για έλευση πολλών τουριστών δεν λύνει τα προβλήματα, τα οποία απαιτούν από τους υπευθύνους και κυρίως από την Κυβέρνηση άμεσες λύσεις!