Ψήφισμα συμπαράστασης από το Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου

  • Τετάρτη, 11 Ιουλίου, 2018 - 12:51

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου -το οποίο συνεδριάζει μετά από 2,5 μήνες απραξίας- να εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης για τους δύο (2) Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται παράνομα στις τουρκικές φυλακές

Με αφορμή σειρά ψηφισμάτων και αποφάσεων στήριξης για τους δύο (2) Έλληνες στρατιωτικούς (υπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και ΕΠ. ΟΠ. λοχία Δημήτρη Κούκλατζη) που παραμένουν κρατούμενοι παράνομα στις τουρκικές φυλακές, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου με το α.π. 178/10.7.2018 προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, ζητά να συζητηθεί και να υπάρξει ψήφισμα συμπαράστασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου στην προσεχή συνεδρίασή του στις 22.7.2018, προσχέδιο του οποίου θα καταθέσει ο κ. Χ. Κόκκινος εμπρόθεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου συνεδριάζει μετά από 2,5 μήνες απραξίας.

 

ΘΕΜΑ: Ψήφισμα συμπαράστασης από το Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου στους παράνομα κρατούμενους Έλληνες στρατιωτικούς στην Τουρκία

 

            Κύριε πρόεδρε του Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου,

           

            με το παρόν έγγραφο ζητώ να υπάρξει ψήφισμα συμπαράστασης από το Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου στους παράνομα κρατούμενους Έλληνες στρατιωτικούς (ο υπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο ΕΠ. ΟΠ. λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης) στην Τουρκία στην προσεχή συνεδρίασή του στις 22.7.2018 στη Ρόδο. Προσχέδιο του ψηφίσματος θα σας αποστείλω πριν τη συνεδρίασή του.