Συνάντηση Λεονταρίτη με τον Περιφερειακό Έφορο Κυκλάδων

  • Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, 2018 - 16:53

Συνάντηση με τον Περιφερειακό Έφορο των Προσκόπων στις Κυκλάδες κ. Νεκτάριο Αλυφαντή και τον Αρχηγό του Προσκοπικού Κέντρου Σύρου κ. Νίκο Κουμαριανό είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενδυνάμωση και στήριξη του προσκοπικού έργου αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και την προσφορά του Περιφερειακής Εφορείας Κυκλάδων .

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των Προσκόπων ζήτησαν τη στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσκοπικό κέντρο "Ευμορφοπούλου" με τον κ. Λεονταρίτη να δηλώνει αρωγός και συμπαραστάτης στην αναζήτηση λύσεων για την αντιμετώπισή τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξάροντας το διαχρονικό έργο των προσκόπων στο νησί μας και ιδιαίτερα την εκ μέρους τους προαγωγή του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, ως βασική προτεραιότητα και επένδυση ζωής εγκαινιάζοντας μια πιο στενή και διαρκή συνεργασία με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πολυπληθέστερης εθελοντικής παιδαγωγικής κίνησης του νησιού.