Επίσημη παρουσίαση της διακήρυξης των αρχών του συνδυασμού “Συμμαχία Ν. Αιγαίου – Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών” από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, στην έδρα της ΠΝΑι, τη Σύρο

H “Συμμαχία Ν. Αιγαίου” του Μανώλη Γλυνού “άνοιξε πανιά” στην Περιφέρεια

Πρόσκληση στους πολίτες για επιβίβαση στον “στόλο” της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου” απηύθυνε ο Μανώλης Γλυνός, από την έδρα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, τη Σύρο, σήμερα το μεσημέρι, οπότε και ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για τη νησιωτική Περιφέρεια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, παρουσιάζοντας τη διακήρυξη των αρχών του συνδυασμού του.

Ο κ. Γλυνός έστειλε ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα συμπόρευσης προς κάθε πολίτη που επιθυμεί να συνταχθεί με τη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” ώστε να αναπτυχθεί συνεργασία για τη διεκδίκηση κι εφαρμογή λύσεων σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, στην κατεύθυνση μίας διοίκησης που αντιλαμβάνεται πως το αποτέλεσμα για τη βελτίωση του νησιώτικου χώρου, έρχεται μέσα από συνένωση δυνάμεων και όχι από την πρόκληση διχασμού.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για το Νότιο Αιγαίο μίλησε για το όραμα του συνδυασμού του αναφορικά με έναν νησιώτικο χώρο που θα γνωρίζει πρόοδο και ανάπτυξη και τις τέσσερις εποχές του έτους, τονίζοντας κατηγορηματικά πως, η “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει καλύτερο μέλλον για τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, απαιτώντας (κι όχι επαιτώντας) την ανάπτυξη πολιτικών, προς όφελος του ιδιαίτερου γεωγραφικού χώρου.

Ο Μανώλης Γλυνός έκανε αναφορά στα βασικά προβλήματα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, σκιαγραφώντας την κατεύθυνση των λύσεων που πρέπει να διεκδικηθούν στην πράξη κι όχι επικοινωνιακά, ενώ ακολούθως μίλησε για την κατάρτιση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου με “συστατικά” το ήθος, την αντίληψη, την προσήλωση και το όραμα για τους ανθρώπους που θα το απαρτίζουν.

Ιδιαίτερα μηνύματα έστειλε και μέσω της αναφοράς του για τη Σύρο και την Ερμούπολη.

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων μαζί με τον Μανώλη Γλυνό έδωσαν το “παρών” μεταξύ άλλων, ο Τζώρτζης Μακρυωνίτης, ο Γιάννης Δεκαβάλλας, ο Παναγιώτης Κουνάκης, ο Αντώνης Ζατζηιωάννου, ο Χρήστος Βουραζέρης, καθώς επίσης, φίλοι του νέου συνδυασμού, πολίτες κι επιχειρηματίες της Σύρου και των Κυκλάδων, αλλά και πρόσωπα που έχουν περάσει από τον ευρύτερο πολιτικό χώρο κατά καιρούς.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης, πως, την παρουσίαση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός και οι Αντιδήμαρχοι, Φραγκίσκος Βακόνδιος και Θωμαή Μενδρινού.

Πρέπει να σημειωθεί πως το κέτερινγκ καθώς δεν καταναλώθηκε στην εκδήλωση, προσφέρθηκε στη Στέγη Ανηλίκων. 

Θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση και ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της “Κοινής Γνώμης”.