Έπαρχος Άνδρου

Συνάντηση για τη μεταφορά μαθητών στην Άνδρο

  • Σάββατο, 10 Νοεμβρίου, 2018 - 15:30

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άνδρου στο Βακόνι,  με θέμα τη μεταφορά μαθητών και τα προβλήματα  που έχουν ανακύψει κατά το τρέχον έτος καθώς και τον σχεδιασμό των νέων δρομολογίων για την επόμενη σχολική χρονιά. 

 

Στην συνάντηση, την όποια συγκάλεσε ο Έπαρχος Άνδρου, παρέστησαν οι καθ΄υλην αρμόδιοι υπάλληλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ καθώς και αρκετοί από τους προσκεκλημένους ήτοι: Δ/ντές Σχολείων ν. Άνδρου, ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ ν. Άνδρου και μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

 

Στη συζήτηση που ακολούθησε, οι υπάλληλοι της Περιφέρειας ανέλυσαν το νομοθετικό πλαίσιο το οποίο διέπει τη μεταφορά μαθητών και τις υποχρεώσεις που έχει ο κάθε εμπλεκόμενος φορέας, καθώς και τις έγκαιρες ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να εκτελεσθεί το έργο της μεταφοράς μαθητών με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. 

Συζητήθηκαν επιπλέον τα προβλήματα που υπάρχουν στην τρέχουσα σχολική χρόνια και ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπιστούν, έτσι ώστε ο νέος σχεδιασμός, να είναι κατά το δυνατόν ακριβής, σαφής και πλήρης.

 

Με τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων και την έγκαιρη άσκηση των αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τη σχετική νομοθεσία, ελπίζουμε στην πλήρη ομαλότητα εκτέλεσης αυτού του δύσκολου και ευαίσθητου έργου.

 

Ετικέτες: