Χαράλαμπος Κόκκινος

Να συνεχιστεί η λειτουργία της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.

  • Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, 2018 - 10:46

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. και την παύση της λειτουργίας της εντός των προσεχών ημερών, δηλώνει τη στήριξή του στις δίκαιες κινητοποιήσεις τους και στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας, απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλ. Χαρίτση.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ζητά με νομοθετική ρύθμιση να συνεχιστεί η λειτουργία της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. και να μην απωλέσουν την εργασία τους τα πενήντα (50) στελέχη που απασχολούνται σε αυτήν. Επίσης αναφέρει τη χρησιμότητα και την προσφορά της εταιρείας στην περιοχή μας και την ανάγκη -στα πλαίσια της νησιωτικότητας- να συνεχίσει το έργο της.

Τέλος θυμίζουμε ότι ο κ. Χ. Κόκκινος ζήτησε με επιστολή του να εισηγηθεί, να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση για συνέχιση της λειτουργίας της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

 

Σας επισυνάπτουμε το σχετικό υπηρεσιακό έγγραφο προς το ΥΠ.ΕΣ.

⦁ Ο κ. Χ. Κόκκινος σήμερα 16.11.2018 το πρωί μεταβαίνει στην Αθήνα, όπου θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Στις 19 και 20.11.2018 ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, θα μεταβεί στη Σύρο για να συμμετάσχει στο ετήσιο συνέδριο της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου και στο ακτοπλοϊκό συνέδριο.