Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην 4η Grecka Panorama & Greek Food Show

  • Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, 2018 - 13:08

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνεχίζοντας να ανοίγει ορίζοντες τουριστικής ανάπτυξης, συμμετέχει στην 4η Grecka Panorama & Greek Food Show στην Πολωνία που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 1 έως 2 Δεκεμβρίου 2018 στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας PGE Narodowy.
Η έκθεση Grecka PANORAMA που μετρά ήδη τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις, είναι η μοναδική που παρουσιάζει αποκλειστικά την Ελλάδα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της σε μία από τις σημαντικότερες αγορές. 
Οι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί είναι πρώτοι στις προτιμήσεις των Πολωνών επισκεπτών. Συνολικά 1,2 εκατομμύρια Πολωνοί επέλεξαν το 2018 την Ελλάδα ενώ εκτιμάται ότι το 2019 οι αφίξεις στη χώρα μας θα φθάσουν το 1,5 εκατομμύριο!
Προκειμένου να αναδείξει το τουριστικό και γαστρονομικό της πλούτο και για να εδραιώσει τη θέση της σε μία από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες αγορές, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παίρνει μέρος με δικό της περίπτερο στην 4η Grecka Panorama & Greek Food Show, φιλοξενώντας προορισμούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. 
Για τη συμμετοχή της ΠΝΑΙ στην Grecka Panorama, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε τα εξής: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δίνει πάντα δυναμικό παρών σε όλα τα σημαντικά τουριστικά ραντεβού. Η Πολωνία αποτελεί αγορά στόχο για εμάς. Πρόκειται για μία χώρα με 38 εκατομμύρια πληθυσμό, για την οποία η Ελλάδα είναι ο πρώτος προορισμός διακοπών. Οι αφίξεις παρουσιάζουν σταθερή άνοδο τα τελευταία χρόνια με τις προοπτικές να είναι εξαιρετικές για το μέλλον. Νησιά μας όπως η Ρόδος, που το 2018 δέχθηκε 145.000 Πολωνούς επισκέπτες, ανήκουν στους κατεξοχήν δημοφιλείς τόπους διακοπών. Τόσο μέσα από τη συμμετοχή μας στην 4η Grecka Panorama & Greek Food Show όσο και μέσα από στοχευμένες δράσεις, θα τονώσουμε το ενδιαφέρον για τα νησιά μας με στόχο να ενισχύσουμε το τουριστικό ρεύμα από την πολλά υποσχόμενη Πολωνία στο Νότιο Αιγαίο». 

Ετικέτες: