Σε Λέρο και Κάλυμνο ο Χαράλαμπος Κόκκινος

  • Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:32

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος περιόδευσε στα νησιά Λέρο, Κάλυμνο, Κω στις 4 - 7.12.2018 στα πλαίσια άσκησης των αρμοδιοτήτων του. 

Συγκεκριμένα είχε συναντήσεις εργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας και Παλλαϊκής Άμυνας και ζητήματα που αφορούν τα νησιά μας:

⦁ Στη Λέρο στις 4.12.2018 με το Δήμαρχο κ. Μιχάλη Κόλια,

⦁ στην Κάλυμνο 5.12.2018 με το Δήμαρχο κ. Γαλουζή,

⦁ στην Κω 6.12.2018 με το Δήμαρχο κ. Κυρίτση και τον κ. Σεβαστιανό Μαραγκό, υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω.

Στις συναντήσεις εργασίας αναδείχθηκαν:

α) η ανάγκη επίσπευσης των αντιπλημμυρικών έργων,

β) η επίσπευση αποκατάστασης των ζημιών που προξένησε ο σεισμός του Ιουλίου 2017 στην Κω, στο λιμάνι της Κω και στους θρησκευτικούς και αρχαιολογικούς χώρους.

⦁ Στην Κάλυμνο στις 5.12.2018, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, παρέστη στην τελετή εγκαινίων  της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου που πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Τσίπρας, παρουσία στελεχών της Κυβέρνησης, βουλευτών και πλήθους κόσμου.

⦁ Είχε συναντήσεις με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Καλύμνου, Λέρου, Αστυπάλαιας κ.κ. Παΐσιο και Κω - Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Κω Άγιο Νικόλαο και επισκέφτηκε κρατικές Υπηρεσίες των νησιών και τα επαρχεία Καλύμνου και Κω (5 και 7.12.2018 αντίστοιχα).