Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

Επίσκεψη Γλυνού σε bazaar

  • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, 2018 - 09:17

Το πρωί του Σαββάτου 14  Δεκεμβρίου, ο επικεφαλής της παράταξης "Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου" κ Μανώλης Γλυνός περιόδευσε στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, όπου επισκέφθηκε τα χριστουγεννιάτικα bazaar Επαγγελματικών Συλλόγων και Πολιτιστικών Φορέων του νησιού.

Αναλυτικότερα ο κ Γλυνός επισκέφτηκε μεταξύ άλλων τα φιλανθρωπικά χριστουγεννιάτικα Bazaar της Ομάδας Κοινωνικής Δράσης του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, της Λέσχης Lions, του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ρόδου

Κατά την παρουσία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ Γλυνός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους οργανωτές και τους συμμετέχοντες για τοπικά κοινωνικά ζητήματα.

Σχολιάζοντας την μαζική και επιτυχημένη πρωτοβουλία των τοπικών φορέων ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ Μανώλης Γλυνός δήλωσε τα εξής:

" Οι οργανωτές και οι συμμετέχοντες, απέδειξαν και φέτος ότι οι φιλανθρωπικές και κοινωφελείς δράσεις αποτελούν ένα μόνιμο πυλώνα κοινωνικής αλληλεγγύης. Ένα πυλώνα που όχι μόνο οι πολίτες αλλά και οι κρατικές δομές με στοχευμένες πολιτικές και πόρους πρέπει να στηρίζουν 365 μέρες το χρόνο. Εναπόκειται λοιπόν στην τοπική αυτοδιοίκηση και πολύ περισσότερο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να πρωτοστατεί με επαρκείς πόρους και ορθολογικές πολιτικές. Πολιτικές που θα έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες χωρίς προσδοκία πολιτικού οφέλους ή εκλογικής επιρροής. Για εμάς ως επόμενη Περιφερειακή Αρχή, ο στόχος για μία ανθρώπινη κοινωνία χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς είναι αδιαπραγμάτευτος."