Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Μανώλης Γλυνός για το κλείσιμο ενός ακόμη υποκαταστήματος τράπεζας στις Κυκλάδες

"Δεν επιτρέπεται οι νησιώτες να δέχονται ένα ακόμη πλήγμα"

  • Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:19

Μετά το Κόρθι της Άνδρου, η Εθνική Τράπεζα αποφάσισε να κλείσει άλλο ένα υποκατάστημά της στην περιοχή των Κυκλάδων και συγκεκριμένα στην Κέα, όπως πληροφορηθήκαμε κατόπιν συνομιλίας με τοπικούς φορείς. Ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού με ομόφωνη απόφασή του, δήλωσε την έντονη αντίθεσή του σε αυτή την απόφαση, η οποία όπως και στο Κόρθι, έτσι και στην Κέα θα δημιουργήσει πληθώρα προβλημάτων στους μόνιμους κατοίκους, στους επαγγελματίες, αλλά και στους επισκέπτες του νησιού.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Μανώλης Γλυνός, δηλώνει την απερίφραστη συμπαράστασή του προς το Δήμο Κέας, αλλά και προς του κατοίκους του νησιού, καλώντας ταυτόχρονα τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να ανακαλέσει την απόφαση της. Δεν επιτρέπεται οι νησιώτες, οι οποίοι ήδη αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα τους, να δέχονται ακόμη ένα πλήγμα, το οποίο θα εντείνει τα προβλήματα στις καθημερινές τους συναλλαγές και πολύ περισσότερο στους ηλικιωμένους και στους επαγγελματίες του νησιού.