Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου - Απάντηση σε ανακοίνωση του Γ. Φλεβάρη

"Τα 2.500 ευρώ σας τα δίνουν οι πολίτες όχι ο κ. Χατζημάρκος"

  • Κυριακή, 6 Ιανουαρίου, 2019 - 02:39

Να ζητήσουμε συγγνώμη κ. Αντιπεριφεριάρχα που δεν κατανοήσαμε τις "πολιτικές θέσεις" του πρώτου κειμένου σας στο οποίο απαντήσαμε.  Πιο συγκεκριμένα , πασχίζουμε εδώ και ώρες να διαβάσουμε τις αράδες του τραγικά ασύντακτου για νομικό και απελπιστικά ανερμάτιστου για αντιπεριφεριάρχη, κειμένου σας και προφανώς κάπου μέσα στην χαοτική διατύπωση κρύφτηκε το πολιτικό νόημα που μας διέφυγε. 
Θεωρείτε δε, στην δεύτερη επιστολή σας πως η απάντηση μας ήταν "θυμωμένη". Κάθε άλλο. Για να θυμώσει κάποιος με τον συνομιλητή του πρέπει πρώτα να τον έχει πάρει στα σοβαρά. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού δεν έχετε αφήσει περιθώρια. 
Στον μόνο που το έχετε πετύχει αυτό είναι στον κ. Χατζημάρκο στον οποίο αυτή την στιγμή αποστέλλετε ως υπάκουος υπάλληλος τα κείμενα σας ικετεύοντας για ένα "μπράβο" και παρακαλώντας από μέσα σας να μην πάρει είδηση πως μόνος σας επαναφέρετε το θέμα της πραξικοπηματικής "στήριξης" με την οποία αυτοχρίστηκε "επίσημος υποψήφιος" από την Νέα Δημοκρατία και της πλήρους απαξίωσης των οργάνων και της βάσης της. 
Όπως προσεύχεστε να μην καταλάβει κανείς όσα γράφετε, όταν ο κύριος Υψηλάντης και ο κύριος Σωτρίλλης είναι στο ψηφοδέλτιο σας. Από ποιόν χώρο προέρχονται οι υποψήφιοι σας κύριε Φλεβάρη ; Μήπως από τον ΣΥΡΙΖΑ που απαξιώνετε ; Συμφωνούν και σε τι ακριβώς με τα γραφόμενα σας ; 
Δυο κείμενα ως τώρα κύριε Φλεβάρη τα οποία πιάνουν περισσότερες γραμμές από ότι θα έπιαναν -αν τα καταγράφαμε- τα έργα και τα πεπραγμένα σας επί πέντε χρόνια στην περιφέρεια Ν.Αιγαιου. 
Παρακαλούμε αντί να υπάρξει τρίτο και κουράσουμε αμφότεροι τον κόσμο, να ξοδέψετε την ενέργεια σας για κάτι πιο εποικοδομητικό και πιο χρήσιμο στην θέση την οποία βρίσκεστε. Τις 2.500 ευρώ σας τις δίνουν οι πολίτες. Όχι ο κύριος Χατζημάρκος. Έστω και τις τελευταίες μέρες σας, κάντε κάτι για αυτούς. 
Από το γραφείο Τύπου της παράταξης. 
Με ανώνυμο συντάκτη κύριε Φλεβάρη, ναι. Καθ' ότι εθελοντικό. Επώνυμο οφείλει να είναι αυτό της Περιφέρειας. Το έμμισθο. Με τα λεφτά των πολιτών. Που ως μη-οφείλει, λειτουργεί ως γραφείο Τύπου της δικής σας παράταξης εδώ και μήνες