"Βρήκε καλούς δασκάλους στη συκοφαντία ο Θανάσης Μπαράκας"

"Θα καταγγείλει και τον Γιάννη Μαχαιρίδη, που ποτέ στη θητεία του δεν έκανε 12 συνεδριάσεις ανά έτος;"
  • Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου, 2019 - 17:18

Απάντηση σε Δελτίο Τύπου του Περιφερειακού Συμβούλου της μειοψηφίας, Θανάση Μπαράκα, εξέδωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 

Όπως αναφέρεται:

Ως όψιμος συνεργάτης και του Γιάννη Μαχαιρίδη, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Μπαράκας θα έπρεπε να ρωτήσει κατ’ αρχήν, πότε στην ιστορία του Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκαν 12 συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου. Και αυτό, για να μην κινδυνεύσει να κατηγορηθεί από τους νέους συντρόφους του ότι κινείται με επιχειρήματα που τους εκθέτουν.

Ποιά θέματα έφερε ακριβώς στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ. Μπαράκας;   Μήπως θυμάται;

Θέματα άλλα, εκτός των LED, διότι αυτό το θέμα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο για συζήτηση, το έβαλε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και όχι ο νέος αρχηγός του κ. Μπαράκα ο κ. Μαχαιρίδης.   

Στο πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα γίνει στη Ρόδο, το θέμα των LED θα συζητηθεί με πρωτοβουλία της Περιφερειακής αρχής, όπως ακριβώς και στη συνεδρίαση του περασμένου Νοεμβρίου, που αν βοηθά η ασθενής μνήμη του τον κ. Μπαράκα, οι όψιμοι ηλεκτρολόγοι του Περιφερειακού Συμβουλίου βγήκαν εκτός αιθούσης και πέρασαν αρκετή ώρα στον μπουφέ με τα εδέσματα.

Στην συκοφαντία που ασκείται τώρα ο κ. Μπαράκας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Έχει πάντως καλούς δασκάλους.

Ετικέτες: