ΒΟΟΤ Düsseldorf 2019: Η ΠΝΑ στη μεγαλύτερη έκθεση θαλάσσιων σπορ

  • Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου, 2019 - 14:10

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη μεγαλύτερη έκθεση θαλάσσιων σπορ και σκαφών, “BOOT 2019” στο Düsseldorf της Γερμανίας (19-27 Ιανουαρίου), η οποία φέτος γιορτάζει το χρυσό Ιωβηλαίο, έχοντας κλείσει τα 50!

Σε 16 αίθουσες συνολικής έκταση 220.000 τετραγωνικών μέτρων, περισσότεροι από 2.000 εκθέτες, θα παρουσιάσουν ενδιαφέροντα νέα προϊόντα.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην BOOT, φιλοξενώντας στο περίπτερό της επιχειρήσεις ειδικεύονται στα θαλάσσια σπορ (από καταδύσεις, ιστιοσανίδα, ιστιοπλοΐα έως και θαλάσσιο σκι) και νησιωτικούς δήμους των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, αναδεικνύοντας τη μεγάλη προσφορά εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων που έχει στη διάσθεσή του ο εν δυνάμει επισκέπτης!

«Η συμμετοχή του Νοτίου Αιγαίου στις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις του κόσμου, είναι στοχευμένη, ανελλιπής και επιβλητική. Βρισκόμαστε σε κάθε μεγάλη συνάντηση της τουριστικής βιομηχανίας για να αναδείξουμε τα εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρουν τα νησιά μας και εν γένει το τουριστικό μεγαλείο του προορισμού Νότιο Αιγαίο. Εδραιώνουμε με τον τρόπο αυτό ακόμη περισσότερο τη θέση μας στο διεθνές τουριστικό στερέωμα.

Η έκθεση Boot Düsseldorf, αποτελεί το κατάλληλο μέρος για να προβάλλουμε τις μοναδικές επιλογές που υπάρχουν στον τόπο μας στο τομέα του καταδυτικού τουρισμού αλλά και τη μεγάλη γκάμα των θαλασσίων δραστηριοτήτων που μπορεί να βρει κανείς στο Νότιο Αιγαίο, ώστε να προσελκύσουμε ένα κοινό με εξειδικευμένα ενδιαφέροντα. Έχουμε μαζί μας, όπως πάντα τους νησιωτικούς δήμους, φιλοξενούμε όμως στο περίπτερό μας και επιχειρήσεις οι οποίες ειδικεύονται στα θαλάσσια σπορ, θέλοντας να τονώσουμε και να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα και τον κάθε κλάδο ξεχωριστά», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου.