Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Συνάντηση Λεονταρίτη με Δημάρχους Κυκλάδων

  • Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:29

Με τους δημάρχους Κύθνου κ. Σταμάτη Γαρδέρη, Σικίνου κ. Βασίλη Μαράκη και Κιμώλου κ. Κωνσταντίνο Βεντούρη συναντήθηκε χθες στο γραφείο του στην Σύρο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους τρεις δημάρχους για τα έργα υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη στα νησιά τους και χρηματοδοτούνται από πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς επίσης και για τα έργα που βρίσκονται στο στάδιο προγραμματισμού και κατάρτισης μελετών.

Από την πλευρά τους, οι κ.κ. Γαρδέρης, Μαράκης και Βεντούρης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την καθοριστική συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην υλοποίηση έργων, απαραίτητων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών τους, ενώ ευχαρίστησαν τον κ. Λεονταρίτη και για την αγαστή συνεργασία που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με την παρούσα Περιφερειακή Αρχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο Α’ και Β’ βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια στον “κυκλώνα” της πολιτικοοικονομικής κρίσης. Οι αυτοδιοικητικοί, επιδεικνύοντας πνεύμα ευθύνης, με συνεργασία κατορθώσαμε να υλοποιήσουμε έργα και να σχεδιάσουμε άλλα για το μέλλον, μέσω της ωρίμανσης μελετών και την δημοπράτηση τους. Συνεχίζουμε την άριστη συνεργασία μας, με στόχο την βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας».